|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
postovani members, evo nesto me muce vec dugo vreme...
imam jedan set sto mi se svidge neke ritme, (sasa, 11/9 , 9/8 primer ) i kad ubacim u moj set, sve mora da se steluje sa drumkit. ok, kad menjam drumkit u recod style i idem da se memorise opet se vratim na stare konfiguracije, i drumkit nije steluvan. u knigu uputstvo Korg pa80 nisam nasao gde pise kako se menja drumkit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
A ne promijeni ti zato, sto je neko prije dok pusta ritam, promijenio bubanj, i sad ti je stalno na svakoj varijaciri, fill, il intro, bubanj, percusion, bass, i ostalo stalno isto, a i ti kad pustas ritam mozes promijeniti boje, ne u record vec ovako,stisnes trc sel, okrugli dugmic ispod displaya na lijevoj strani i odaberes sta ti odgovara, i write, i ostat ce...
a ako ti ipak treba recimo na prvoj varijaciji jedan bubanj a na drugoj a promijeni, il za boje, onda ces morati ici record pa novi stil i kopirat od tog posebno, varijaciju, prvu, drugu,trecu cetvrtu, prijelaze, i sve, i onda ces moci biratiposebno, za svaku varijaciju razlicite boje ako treba. tad ce ti raditi kako si naveo gore da ne radi, a mozes i onako, jednostavnije je, osim ako se ne mijenjaju boje sa varijacijama. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
reci ako sam ti pomogao, il ako ti i dalje nesto nije jasno , pa ti pojasnim... pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
fala lepo za trudnost, mene muci sto u knigo korga uputstvo ne mogu da nadzem gde to sve pise, i zato stvarno respekt svima sto znaju da rade sa Korgom ili druge eletricne instrumente. prvo od prvo ja sam musikant, a korg mene jebe sa settings i stelluvanje na svuda, prie sam imao harmoniku, tu nema setting, samo udri
![]() ok, vratim se temu, vidi: Moj set je ok, i sad kad loadujem drugi ritam , i drumkit ne odgovara, e sad mora da se memorise ovaj drumkit na taj style, primer NESAkolo lodujem i bubnje ne valje idem na drumkit stavim primer Arabic kit 2 i sviram, ali kad hocu da memorisem nece.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
moju cerku 11 meseca i udri na tastature od Triton LE haha....ista kao otac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Pa kad loadujes taj ritam, i odaberes ga kao da ces ga pustiti, stisni dugmic mali okrugli trk.select i da ti svijetli iznad njega crvena lampica, to je dugme odmah ispod displaya, i otvorit ce ti se koje su boje u stilu, i promijenis sta zelis, zatim ides Write
Disk in use tako pise iznad dugmica, i onda ono doljnje, Current style, probaj tako, tako mora da radi... osim ako ti nije na hard disku, a da je zasticen, pa da neda nikakve promjene da se rade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
postovane gogspa80........ Care, ljubim te 100 godina dana i nok !!!!!!!!!!!!!
fala lepo sto si mi dao ZLATEN TIP zbog style editing. kad dodzes nekad u Svajcarsko ili u makedoniju, vrata mi je otvorena za tebe. ![]() stvarno dobri momci ima ovde. Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()