|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2014
Mjesto: Austrija(Wien)
Downloads: 116
Uploads: 5
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom S
![]() |
![]()
Pa tesko ce ovo da ti neko ovo objasni i napise,ali mozes sam da skines nije ovo tesko pogotovo sto se vidi klavijatura evo kako ja to radim,skines video klip sa youtube u orginal formatu i onda ga pustas na kompu sa vlc media player on ima opciju za usporavanje mozes da usporis da se cuje takt po takt plus imas video gde vidis klavijaturu i prstomet eto.Nadam se da sam nesto pomogao.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
saljem ti midi i audio demo, u sustini je mol-dim-mol-dim i samo menjas obrtaje brzo. Pre ces cuti gitariste da koriste tu foru.
Da do dodam samo recimo probaj na klavijaturi uhvati (d f# b) tj. Daug i sad samo sklizni f# na G da dobijes Gm.
Donosim vam pune ruke štimunga! ![]() Promijenjeno od Narodnjak300 (03.03.2014 u 15:58 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Narodnjak300 za ovaj koristan post: | NikolayTheM (04.03.2014) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Za sve ovo ti treba prvo lepa podloga znanja,najsmesnije kad je neko od nekoga naucio a nezna sta svira.Nemoj pogresno neko da svati ali nista bez podloge znanja.
Sledeći član vam se zahvalio nele1 za ovaj koristan post: | NikolayTheM (04.03.2014) |
![]() |
Favoriti |
|
|