|
|
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Da li neko mozda ima namenske ritmove za pesme Oko mene sve i Poplava od Ace pejovica za bilo koji Rolandov aranzer.
Ako neko ima nesto od toga bio bih mu zahvalan da to podeli sa mnom.
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Za pesmu oko mene sve mozes da iskoristis ritam od Dare-Zidovi malo ga samo izmenis ukoliko ti ne treba bas original ili ritam pod nazivom Now Hip Hop. Trebalo bi da ga imas u rolandu ukoliko ne postavicu ja ovde na sajt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Uuuuu Nešo pogodio si ga u živac.... Nisam hteo da otvaram temu za to reko neko će postaviti ali nikako...meni treba za korga ... Poplavu sviram na DMX rumbi koja je onako punija u četvrtoj varijaciji a prvu varijaciju koristim za uvodne delove. A za Oko mene sve koristim sada ni ja neznam .. neku vrstu pop ritma iz fabričke baze druga stranica..... Elem, i meni bi ti ritmovi baš dobro došli, ma garant je neko kupio od La Nele ili ozkuckaoa pa neće da podeli sa nama
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo @nesaband upravo sam uploadovao namenski za "Poplava" - Aco Pejovic & Ministarke, pa ga Download-uj cim ga moderatori odobre i vidi kakav je
![]() Pozdrav ![]()
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
hvala Ace.na svirci sam pa cu u ponedeljak da preslusam posto i sutra i preksutra radim.
Dodato: Ace vise nego odlicno....bravo majstore.....
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (01.03.2014 u 17:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|