|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Aca G 600,pretpostavljam da nikad uživo nisi imao priliku da se sretneš sa Ketronom,pa zato tako ˝argumentovano˝ iznosiš svoje argumente.Naravno,ovim postom ne želim da se raspravljam s tobom.Svako ima pravo na svoje mišljenje.Pozdrav i svako dobro!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Misljenja nema o kvalitetu. To su cinjenice Makso. Ketron je po kvalitetu sounda toliko daleko od VA7 da je neumjesno uopste i porediti te instrumente. Aca kao argumente navodi manjak materijala i kasniju tezu preprodaju instrumenta. To sve stoji ali ovdje ocjenjujemo kvalitet instrumenta a ne da li ima ili nema materijala za njega i da li ce pri ponovnoj prodaji vlasnik ostvariti zeljenu cijenu ili ne. To nisu argumenti koji su u ovom konkretnom slucaju uopste bitni. Ketron X1 moze mirne duse da se poredi sa top aranzerima i Yamahe i Korga i Rolanda a kamo li sa jednim VA-7. To sto on nije "zaziveo" kod nas, to ima sasvim druge uzroke, na kraju, ko smo mi da bi bili relevantni iskazni uzorak da li neki instrument valja ili ne ? Svi argumenti i to oni bitni, kao sto su kvalitet sounda, editing, sampling i ergonomicnost instrumenta su ubjedljivo na strani Ketrona X1 i tu nema misljenja jer to su cinjenice o kojima se ne moze imati misljenje, one su konstante koje stoje pa mislili mi o tome i ovako i onako, one i dalje stoje kakve su i bile. U sustini, najpametnije bi bilo da kolega sam testira taj X1 i direktno ga uporedi sa svojim VA-7, sve ce mu biti jasno i bez ovog naseg pisanja i "misljenja".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|