|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]()
Potpuno sam indiferentam prema ovakvim diskusijama.
Ranije sam se nervirao i na kraju shvatio onu narodnu:"Svijetu se ne može ugoditi" na sopstvenoj koži. Mojih 10 godina iskustva u vođenju ovog foruma govore da će uvek biti:
Samo se promeni postava, jer kako vreme ide menjaju se i redovni posetioci foruma. To je normalno. Ljudi imaju svoje probleme i nemaju vremena za forume. Stariji i ozbiljniji naročito. Umesto njih se pojavljuju klinci koji nerviraju ono starijih što je preostalo. Kasnije ti klinci polako postaju stariji pa sve u krug. Sećate li se Della, skoricnika, harepa50, EmirTotica i ostalih od pre nekoliko godina? Glavni predmeti za zanimaciju starijih i mirođije u svakoj čorbi, pa i u onoj za koju zaista ne ide mirođija. Nervirali su i oni tadašnje "redovne". Sada polako oni postaju ti koji pomažu drugima i postaju vrhunski muzičari. Cikličnost ljudske prirode. Takvo je stanje i ovde, te me zato ova tema više zaista ne dotiče. Ostavljam je otvorenu za raspravu jer ljudi treba da reše probleme među sobom, kako bi funkcionisali zajedno. Najlakše mi je da postove, kao i većinu onih koji potpuno skreću sa teme, pobrišem i tako zatvorim raspravu. Tačnije, slobodno bih mogao i celu ovu temu da uklonim jer većina žalbi su na nemogućost downloada i slično. Eto, to je moje mišljenje. ![]()
|
|