|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Iskreno sumnjam da ce X32 imati losu sudbinu. Do sad ih je prodato oko 40 000 komada. Za godinu dana. Takvu prodaju ne belezi niko u istoriji audio industrije. Zvucno su bolji od nekih dosta skupljih miksera i konstatno se rade neki updejti.
Sumnjam da ce Presonus (ili bilo ko drugi) imati snage da se suprotstavi najezdi Behringera. Kad krene da slabi prodaja oni ce prepoloviti cenu (uz to i dalje zaraditi) i niko to nece jednostavno moci da izdrzi. Kolko god mnogi imali veoma lose misljenje o B proizvodima, niko nemoze da stavi pod znak pitanja ingenioznost Uli Behringera u poslovanju. On je resio da sve ostale natera na kolena i u tome ga nece nazalost niko zaustaviti. Surova realnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Aman Marijane pa zar ti zaista vjerujes u ta bulaznjenja za cifrom od 40.000 prodatih primjeraka. Necemo dalje, sa diskusijom jer nece biti produktivna, a vidim da si posebno raspolozen za diskusiju bez argumenata ili bolje receno sa pogresnim argumentima. Samo jedno, radi tvog spustanja na zemlju sa tih 40.000 primjeraka za manje od godinu dana. Najprodaniji instrument svih vremena u istoriji elektronskih muzickih instrumenata je prvi Workstation na svijetu Korg M1 sa nesto preko 100.000 primjeraka u nekih pet godina prodaje. Ko li tebi isprica bajku o 40.000 komada za nesto vise od pola godine pa jos i produkt koji nosi ime Behringer. Jos me vise cudi kako ti odmah povjerova u tu bajku. Koji ce izvor da potvrdi tu cifru. Hoce li Behringer ? Stavi prst na celo i zamisli se malo dublje nad tom cifrom koju si napisao. Da to nije 4.000, ama bi i to bilo na samoj granici moguceg i vjerovatnog. Poznato mi je da mi na Balkanu posebno volimo te velike cifre, ama sto je mnogo, mnogo je.
Hajde da budemo dobri pa da vise ne diskutujemo na ovaj nacin jer ovo je i vise nego smijesno. Laz koja se ponovi dovoljno cesto, polako ali sigurno postaje istina. Ostavi se corava posla, ja sam vec Out. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Znaci jos uvijek je best buy Presonus 1602 ili cak 1642.
Mada ovaj QSC mi izgleda dosta interesantno.Sad opet je sve kako zvuci u poredjenju na ostale u tom cjenovnom rangu.Ali ipak raduje me da se bar nesto radi po pitanju digitalnih mixera malih dimenzija koji nama najvise pasu. Ovo su mi napisali iz qsc kada sam pitao o preamovima i efektima . Posted by QSC on Jan 29th, 2014 The microphone preamps are high-end, class A, high headroom and ultra low noise. Designed in conjunction with Peter Watts. Regarding internal effects: All internal processing is 32-bit floating point allowing unlimited headroom for DSP. Effects such as EQ, compressor, reverbs, etc were designed in-house and sound phenomenal - professional quality. - See more at: http://qsc.com/community/blog/qsc-wi....6yQrShqv.dpuf |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tranzit, da nisam svojim ocima video 250 komada samo kod distributera mojih kupija u Indiji verovatno ne bi ni ja verovao u te "bajke". Kako sam svojim ocima video da se za samo 4 dana trajanja Palm Expo sajma u Mumbaiju od 29og maja do 2 gog Juna prosle godine prodalo vise od pola tih 250 komada, prilicno sam ubedjen da je ta brojka prilicno realisticna.
A moj diler je jedan od dva behringer distributera za Indiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|