|
![]() |
#121 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Fantastično,inače,za mene je Peter Baartmans jedan od najboljih prezentatora.
Послато са HUAWEI G510-0200 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Jedna od boljih prezentacija.
![]() Poslato preko mobilnog uredjaja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2005
Downloads: 178
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Jos nesto vezano za Voice Creator... Nesto razmisljam... I da Yamaha resi problem oko semplova i da petica sve cita sa starijih modela opet problem... Kako su izbacili Voice Edit iz klavijature i kako najavljuju da ce biti ali samo u vidu programa znaci da je korisnik onemogucen da nesto na samoj svirci uradi ukoliko nema pored sebe laptop... Meni se cesto desi da u zavistosti od lokala gde radim smanjujem ili pomalo pojacam odredjene elemente bubnja... Kontam da sa peticom to ne bi mogao bez kompa pored sebe sto je velika mana... Toliki novac a neke osnovne stvari ne mogu da se odrade u klavijaturi...
Ne znam da li gresim ali dosao sam do tog zakljucka... Voleo bih da cujem i vasa misljenja vezana za ovu problematiku... pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne brinem se da Yamaha neće rješiti problem, njima je to u interesu.
Nego, ovo mi nije jasno Citat:
Što se tiće edita Sounda na Tyros5, nisu izbacili tu funkciju već Voice editor koji je dolazio za rad na računalu. U samoj klavijaturi je moguće odraditi i više nego što to može T4. Dakle, sound možeš editirati u samoj klavijaturi ali nisam siguran da za to imaš vremena dok sviraš. Pogledaj Reference manual od strane 13. dajem slikicu jednog dijela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I mene to isto zanima Casper, Shomi, ako si to uspio na Tyrosovim aranzerima uradit tokom svirke svaka ti cast za to. Na Tyrosu se ne moze nista spremati dok je Style "u pokretu", na Korgu je to moguce, to sam i ja nekada radio na PA50.
![]() |
#126 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
To editovanje radim pre svirke, na to sam mislio, za vreme tonske... Znam da u toku svirke to ne bih mogao... Koliko sam cuo od ljudi koji su pazarili peticu za sada ne postoji nikakav edit u samoj klavijaturi... Znaci ili netaknuta fabrika ili nista...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ne razumem, ako si vec sredio ritam kuci, zasto bi ga cackao pred svirku? I to, koliko sam razumeo, radis cesto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Kuca je kuca a svirka je svirka... Uglavnom uvek drugo ozvucenje.. Sitne korekcije kod mene postoje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Moderator
|
![]()
Pa zavisi druze od prostora u kome radis, od lokala. Ne mozes svuda isti zvuk da napravis. Ja imam tu srecu da radim skoro stalno na isto ozvucenje pa i nemam toliko problema, ali kad odes u vecu diskoteku da radis pa dok se prilagodi zvuk mora da ima korekcija. Negde smanjis bass, negde ga pojacas, negde su ti visoki izrazeni vise, negde manje. Bubanj obavezno izdvajam na poseban kanal jer tesko da ce u diskoteci koja je velika da radi isto od lokala koji je manji, zastakljen itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|