|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Stavio sam malo halla na bubanj,to je bubanj što mi je emirtotic poslao pa sam ga malo preuredio,ako on dopusti mogu ga uploadovat ovdje jer je on prvotvorac tog seta a set je sastavljen od tvorničkih udaraljki
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Dodato: Hvala za kompliment o pjevanju Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Promijenjeno od maricm (12.01.2014 u 15:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Eeeej pa skroz super Maricu, radi to lepo.
![]() ![]() Sto se tice rada na dobosu nemoj nista da radis i znam sto ti pricam. Kad dodjes u diskoteku i postavis taj Ambient efekat sta god i kako god se zvalo to na korgu ili yamahi izgubice se i bice jos tanji ili ce da zvoni. Cinele su ostrije i kad bi postavio jos neki efekat negde sigurno bi imao problema sa mikrofonijom ili brujanjem. Povezi se negde na jako ozvucenje i probaj to pa ces i sam primetiti da nije to taj sound. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Ja bih bio prezahvalan kada bi postavio DRUM
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Emire probavao sam na vjeruj mi mnogo jakom sistemu i da ti kezem da odnese(al bukvalno)sve đigericu mrda
![]() Sad cu ubaciti drum u download pa cemo cekati da moderator odobri |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]() evo nesto buraz kod mene probavao inace je DJ pa pravi neke mixeve i zamolio mene da mu nesto otpjevam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Vidim da je DJ kad je završio u duru na kraju da se prikači na neku drugu pjesmu...
![]() Neću te hvalim jer si prošo kroz teški kompjuter za ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo neki orijental probavao
Malo sam kompresovo bubanj i svirka je sve na prvi iz glave https://soundcloud.com/mladen-maric-1/orijental-wav Dodato: Promijenjeno od maricm (01.04.2014 u 23:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|