|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2006
Downloads: 425
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima,
Interesuje me koja je realna cijena za dobro ocuvanog Korga PA-1 X Pro. I takodje koje su mu prednosti i mane u odnosu na ostale Korgove klavijature iz tog ranga. (u kratkim crtama) Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@karalici
Moj ti je savjet druze,da trazis odgovor samo na pitanje o nekoj realnoj cijeni za Korga PA1X Pro. A ako hoces da znas prednosti i mane u odnosu na druge Korg-ove klavijature,o tome je vec bilo govora.I sto je najgore od svega skoro svaka takva tema je otisla pod LOCK(zakljucana).A teme su zakljucane,jer se na svakoj zakuhalo i bilo prepucavanja. Dakle desiti ce se ponovo-bolja ova,bolja ona......i nece ti biti jasno nista.A to je bas ono sto je najmanje potrebno. Pozdrav Promijenjeno od Sejox (07.02.2008 u 22:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
zdravo !
ehhh ako je dobro ocuvana ja bi reko do jedno dvi hiljadarke EURO ali stvarno trebali bit dobra! teza je od pa1x ima teze dirke i octavu vise od pa1x i od pa 800 ima 32 MB Rama a PA 800 duplo ! inace je za mene genialna ja je sviram i prezadovoljan sam ! a ima i dosta ljudi sto uzimaju PA 800. naravno je isto mrak klavijatura necu pisat roman eto ti male podatke pa nek ti jos neko drugi malo napise pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Roso ---PA1X sa zvučnicima je APSOLUTNO teži od PA1XPro...Inače su te dve klaviature iste samo što je razlika u broju tipki,dinamiki tipki,položaju slidera i još par mana...Dakle oba su vrhunska instrumenta koja nude najviše za svoju cjenu i još je drže...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
izvinjavam se za tezinu !!!
nisam vidio da sam tako napiso !!!!!! naravno si u parvu alix-u pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za ovaj camac realna je cijena 1500e i beneficirani radni staz jer ti treba prikolica za njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kod nas su cene ovakve!Pa1x pro elite 2100-2200e,Pa1x Pro 1900-2000e,Pa1x 1800e!Bilo koji da uzmes neces se ni malo pokajati jer su to extra sprave
![]() Naravno pricam o polovnim klavijaturama!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A koja je razlika izmedju pa800 i pa1x ? ? ?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Djole!! Nemoj!
![]()
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma salim se ja malo, druze, za koju se god odlucis, dobra je, svaka je klavijatura dobra na svoj nacin, ako znas kako da je iskoristis. Vidis li ti sad sta znaci Casio ToneBank
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa1, pro |
|
|