|
|
|
||||||
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
|
Koliko ja vidim nema od ovog nista. Uskoro ce biti napravljena stranica gdje ce biti sve dzaba. Potrudit cu se licno za to. A ako ima ko zainteresovan i da ima vremena da radi i obradjuje stranicu nek se javi na pm.
Normalno da ce mo postaviti link i za najbolju muzicku stranicu yu-midi. uskoro korgovci.ch Neogranicen upload direktno na sajtu. Ideje su uvijek dobrodosle, pa ako imate nesto da predlozite slobodno. Hvala |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
|
niste razumili o cemu se radi. Nema ovdje ono sto bi trebalo da bude. koliki je maximalni upload? Ljudi se boje staviti setove i takve stvari. Sta ima od toga ako ima neko dobar set i nesmije da ga stavi da ga dijeli s drugim muzicarima. to je t sebicnost.
Ja cu kupiti setove ako treba, imam dobre kontakte sa muzicarima profesionalcima i te etove ce te moci da nadjete besplatno za skidanje. a sigurno nepravim reklamu za ajt jer se sajt prvo treba da napravi itd. Da nebi ispalo sad da pravim konkurenciju mozda yu-midiju to bi bilo smojesno. naravno da ce mi i dalje ostati yu-midi u favoritima a nebi bilo lose i na saradnji sto se tice tog upload i downloda. imam dosta memorije pa zato mislim. a najzad to je do vas gdje ce te ici na koji sajt i sta vam je bolje. ja od tog nemam nista nego zelim na neki nacin da pomognem. Vidim da ljudi traze i traze a niko da kaze evo ti jarane gratis i postavi. ja sve sto budem imo sve cu da postavim za download. Tu e se naci jedan vrlo dobar set za triton. aj zivili!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 54
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
Kolega, izrekao si puno toga i od toga koliko sam shvatio u vezi ovog site-a puno neistine.
Nitko, nit tebi nit ikojem drugom članu ovdje ne brani da postavi u UPLOAD svoj SET ako želi. Jedino što taj set ne smije biti van zadanih formata (poželjno je da je kompresiran u ZIP i RAR format), da nije zaražen nekim od virusa ili sl. glupostima i da ima donekle nekakav kvalitet. To što ljudi ne žele dati svoje materijale je njihova osobna stvar. I mene smeta što večina novopridošlih članova samo ovdje dođe, poskida materijale i nikad ih više nit vidimo nit čujemo. Stoga je i kvalitet pojedinih setova mizeran. Ja sam osobno dao ovdje svoja 3 komplet seta (osobnog sam uvjerenja jako dobro urađena) za KORG Pa80, dosta samplova za KORG Triton i Pa seriju, jedini sample paket za Solton Ketron SD1+, osobna 3 najbolja seta za KORG N364 i nakon što sam vidio što se dešava ovdje odlučio sam da do daljnjega više ne dajem ništa. Da ne kažem da sam do prve prave makljaže ovdje mislio dati kompletan set za KORG-a Pa80 sa 160 orginal namjenskih pjesama do jaja urađenih. No kad sam vidio da će to malo ljudi cijenit predomislio sam se. Nedam !!! Razmjenjivat ću materijale samo s kolegama i prijateljima za koje vidim da su aktivni na site-u, koji su voljni i žele pomoći. U tom pogledu igra jako veliku ulogu i koliko tko dugo obitava ovdje i druži se s nama. Ne mora biti neki majstor u programiranju kljava ali bitno je da je čovjek, ljudina. Najgore mi je što skoro svaki novopridošli član odmah po prvom postu žica. Vjeruj mi kolega takvi su mi odmah na zubu i samo čekam da naprave gaf za BAN. Jednom će valjda i njima doć iz guzice u glavu. Znam da je lakše skidat tuđu muku, ali mislim da nema ništa ljepše nego naučit, sjest, malo se pomučit i sam napravit setove i materijale, pa se potom ovdje pohvalit i razmjenit s drugima, jer češ onda shvatit zašto pojedinci svoje sate muke i rada cijene i ljubomorno drže samo za sebe i najbolje jarane. A to da otvaraš site, sretno ti bilo. Ideja ti o djeljenju besplatnih fileova nije baš nova jer ovdje je od prvog dana sve džaba. Kvalitet download centra ti nije dobar. OK, potrudi se uć u krug prijatelja od povjerenja. Vjeruj mi imamo materijale i SET-ove kakovih uopće jako malo na čitavom balkanu ima. No, zna se. Samo za probrane ili kako ja volim reč za prave kolege. Ne za fajlaše i žicare. I na kraju, što ću ja imat od toga da ti dam svoje najbolje SET-ove kao prijatelju, kad češ ih vjerojatno razdjelit i osobama koje ga nisu zaslužile kao muzičari i osobe nikad. Kad sam nanovo kupovao Pa80 nečeš mi vjerovat, naišao sam na identičan u dlaku vlastiti SET. Kad sam čovijeku reko što mu se nalazi na kojoj performanci bio je blijed ko krpa i gledo je širom otvorenih očiju s nevjericom u mene, a tvrdio je da je SET sam pravio. Toliko o preprodavačima i quazi majstorima. Promijenjeno od kreso (08.02.2008 u 13:11 sati) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Godfather
|
Da dodam na ovaj kresin roman...
![]() Shto se ogranichenja u velichini fajlatiche... Nebrojeno mnogo puta sam rekao da ako imate prevelik fajl bacite ga na neki share, i poshaljite link meni, a ja cu ga, pod vashim imenom, direktno baciti na up-down sekciju! Ne znam chemu i dalje sve na share-ovima, a imamo 10 giga prostora...
|
|
|
#6 |
|
Saobracajni Inspektor
|
ja radim na svom setu evo vec tri meseca po ko zna koliko sati ustvari cesto po celu noc i sta sad treba da stavim to u download pa da svaka bena koje se juce ukljucila na sajt skine i za pet dana se rasiri po netu nesto sto sam izginuo i maltene krv propiso dok sam uradio a da ne spominjem i trud kolega koje su mi pomogle da naucim sve ovo sto znam i dan danas mi pomazu posebno nele bez koga nebi napravio ni pola od ovoga sto imam
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Početnik forumacije!
|
Kao prvo u nekim stvarima imas pravo. ali netrebas da se toliko hvalis koliko si ti dao svojih setova. Evo ko hoce setove za tritona neka se javi. ja nisam nista lose rekao a nit mislio.
Dali zasluzio ili ne to me ne zanima. Znam da ima supaka koji samo zele da skinu i to je to. Ali to je njihov problem. Zato kazem nevalja biti mudar a ja samo dok nabavim dobar set, platicu ga i to je mohj problem sta ja dalje radim snjim. Ja cu ga postaviti 100% tako da i ostali imaju nesto od toga. a nemamo mi vi vremena kao ti da provodim sate praveci boje ritmove na klavijaturi. Neko ima vremena i zato naplacuje. Ja sam na mom prvom postu napisao platicu. Nasao am covjeka koji ima set stvarno dobar i hoce 500 eura. Jeste mozda mnogo ali vrijedi. Zatim sam pitao ima li ko da zeli da podijelimo taj set pola pola. Ali sto da se mucim s ovim sranjem bez veze. samo da te napomenem da je prije ove stranice postojala stranica bosnamidi.com koja je nudila svega i svasta ali nisam stigao da radim svaki dan na njoj pa sam je odjavio nakon 2 godine. Ipak jedan moj prijatelj je sjetio se da pokrene oper tako nesto i svaka mu cast uspio je u tome jer covjek ima vremena za to. a to je bosanceros.com Budi pozdravljen i nemoj da se ljutis. svako ima svoje misljenje jel tako. Ja sam samo trazio da pomognemo jedni drugim ali posto vidim da se jedno prica a drugo pise e onda tu nema vise nista. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 54
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
Ma nisi me razumio. Ne hvalim se ja time koliko sam dao, i nije mi to što sam dao žao.
Htio sam reči koliko bi tek materijala bilo ovdje kad bi svaki od nas dao 2-3 vrhunska seta u download centar, onda bi download imao smisla, ali mislim da tad i nebi bilo tko imao samo tek tako pristup u njega. Ovako pružamo vam najosnovnije (ali dobro urađene) ritmove, boje i samplove, a za finalnu šminku se jarane moj sam pobrini. treba to sve pročačkat, preslušat malo doradit i tada se da napravit itekakav hebački set. No dosta vas je ljenih, pa vam je i to teško. Isto tako, moj ti je savjet da ne bacaš džaba para (500 €) na neki SET-ić koji je vjerojatno kombinacija materijala od drugih ili sličnih setova kakovih možeš nač na stotine na netu. Nemoj bit naivan i bacat pare, jer takav SET uz malo truda možeš i sam imat. Stari moj, to je velka lova i poštena klavijatura pride. A to kako neki tvrde da meterijala za Pa800 nema baš puno, to što i ima su dorađeni setovi s Pa80 i Pa1X-a, tako da mnogi od vas puše veliku lovu kupujuči već nešto čega ima u izobilju (vjeruj mi kunem ti se životom, samo su ih malo došminkali na Pa800). nema tu ništa novog i revolucionarnog. I na kraju, priče kako ja imam vremena kući sjedit i pravit stylove i boje slobodno okači bez uvrede mačku o rep. Prijatelju moj imam već cca. 50-tak pjesama za total obradit, a vremena nemam nit za provježbat sat-dva harmoniku i klavijature. ![]() nema se više vremena ko nekad. Prošla su ta vremena da je plaća stizala radio ti il samo na poslu sjedio. A i obitelj traži svoje. Djeca su svaki dan sve veća, i normalno je da traže više pažnje i vremena. Posao, svirka, posao, svirka i tako dok vrag ne dođe po mene ![]() Još jednom, ne bacaj pare. Kaži što trebaš potrudit čemo se da ti pomognemo i da sam to sklepaš uz našu pomoč. A kad se nađemo, dio tih para koje misliš uludo potrošit čemo zapit i svi će biti sretni. Nemam Pa800 (netreba mi jer mi Pa80 radi posao više no dobro), ali ako što trebaš pomoči ću ti ne samo ja nego svi pravi i istinski jarani na site-u. Uživaj |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
Ljudi stose svi ne prikupimo i da platimo malo svak po malo i dase y italiji pocne pravi korg samo za nasy muziky sa ritmovima bojama itd, sto dase mucimo ovoliko , strasnoje nekad sjebemo klavijatury, sto da dajemo kakvo kojim tipovima 500 eurica, bolje dati to inginerima koji znajy sta rade , sto dase porazboljevamo , jebiga menisy sipali pivo na ketron skupoceni svesam sam pravijo video muke zive , malo da promislimo , kako e 50 roland ima neke stvare , mozda bolje i od korga , trebase korg pobrine malo oko nas balkanaca.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
@kreso
e ovako drug...i imas pravo i nemas pravo...tu si negdje... i ti si jednom poceo od nule,nisi se rodio sa setovima,znaci da je tada bilo ove stranice,i ti bi skino par setova sa nje a nebi nista stavio,posto i nemas nista jer si pocetnik....i bio bi zahvalan....koliko ja vidim svi ovi setovi se vrte u krug..sve je isto samo malo izmjesano i tako...ima dosta ljudi sto neznaju ritmove pravit,a ja sam jedan od njih,pa se sluze sa ove stranice kao i ja.necuvam svoj set dao bi onome kome treba,ali bez veze da ga stavljam ovdje na download posto to vec ima tu.znaci treba da skinem set,malo pojacam bass gitaru i uploadujem ga na centar,da bi ljudi kao ti imali dobro misljenje o nama,ali to je malo smijesno.svi se boje dat set,da nebi svi zvucali isto....ali svak radi drukcije pa nekom neodgovara set ma kako dobro on bio uradjen.ako neko cuva ,i neda nikome set...njegova osobna stvar oce li dat u javnost ili ne.cjenim one koji to urade i daju,jer svima nama treba pomoc...licno idem od sebe,znaci ja sam novi ovdje na stranici,koristim miodragov set,i nesto novih ritmova ubacio...rado bi i ja nesto stavio na download ali,reko sam vec,kad nemas i nemozes,glupo mi sad opet stavljat moj set samo sa drugim imenom...a ima nas dosta takvih....znaci mi manje vrijedimo zbog toga!?
NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... Promijenjeno od Vaxter (10.03.2008 u 11:44 sati) Razlog: Izbrisan nepotreban citat |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| 800, boga, korg, molim, pomozite, set, vas |
|
|