|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Hehehe... pa na tu sam zlu stvar potpuno zaboravio... Najjaci su joj bili bubnjevi (oni zuti dugmici gore)!!! Obozavao sam da mlatim po njima. Onda je jednog dana zacutala iz meni nepoznatog razloga... Valjda mi nije bila "pisana"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Bubnjar u mom tadashnjem "bendu" je nosio jednu takvu uz sebe, i lupao poneshto na njoj.
Voleo te dugmice vishe neg' 'leba da jede! ![]() Kad sam uzeo svoju prvu ozbiljniju kladzu, PSR730, pogledao je prezrivo i rekao:"Jebem ti mashinu kad nema dugmice za bubnjeve!" ![]() I dalje je on nosio svoju staru... ![]() Uskoro je shvatio da sa aranzerom mogu da ga zamenim, pa se uozbiljio i pocheo cheshce da koristi palice... ![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Harmonika MELODIjA - Dok sam isao u muzickoj skoli
Casio...............(Neko bez veze) Korg i3.............(1998) Korg i30...........(2003) Kurzweil k2000..(2004) Korg pa800.......(2006) Imao sam i mnoge druge klavijature koje su bile prolazne na dan dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
No sto ste stali ajde jos neko nek pise na cemu je svirao!
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
moja prva klavatura je bila Bontempi sa ventilatorom
2.Kawai Fs310 3.Yamaha Dx9 4.Kawai Fs610 Kawai K1 II i Spectra Roland Va5 Gem S2 Korg Pa1x i module od Kawai,Rolanda i Yamahe |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
EVo da se i ja pridruzim sa svojim spravicama:
Poceo sam kao i kolega sa Bontempi sa ventilatorom i jos i danas je imam,onda sam imao Bontempi dosta jaci model sa 5 oktava i ritmovima,pa E16,i onda redom i4s,u20,K2000v3,x3,n364,g600,ms50,i3,ix300,E86,E96 ,Le-dva puta,Extreme-2puta,K2661,Fantom X6,Tr.dva tjedna i sada ponovo Extreme61,i jos planiram neki aranžer opet..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.05.2006
Godina: 47
Downloads: 112
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA1Xpro, Motif XF7
![]() |
![]()
Ja sam počeo s harmonikom, Melodija 80b, zatim
orgulje Tiger (dvomanuelne) Roland D-50 Korg X-3 Roland G-800 harmonika Hohner Verdi 2 onda sam mijenjao u kombinaciji s Roland G-1000: Korg N-364, Korg N-264, K2000 V3, K2000 SVX, K2000 VP i Yamaha DX 21. Korg Triton Studio Roland G 70 par tjedana i sad imam K2000 VP i Korg Pa1X pro Elite i harmoniku Weltmeister Cantus IV nadam se da ću za koji dan kupiti Paolo Soprani - Super Paolo II, 1978g, ko nova, svirana samo u kući ( jel puno 2200€) Dvoumim se dal da mijenjam Korga za Pa2X pro ili da pričekam Ketron Audya.... Vaše mišljenje? Promijenjeno od mario-27 (26.02.2008 u 22:54 sati) Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bas, zanima |
|
|