Citat:
Originalno postovano od milepsr
@rolandx
Nisam preterao sa dirkama. Imas sliku dole, imam kuci takav slican Casio i bolje su dirke. Imao sam i ja pa500 izmedju ostalog, i razlika u zvuku nije nebo i zemlja. Moze biti razlike ako ubacis semplove, ali to je druga prica. Pricam o fabrickom contentu, koji je takoreci isti. N
Ako je napredak u odnosu na prethodnika 5% i nazadovanje isto toliko, treba to reci a ne prikrivati...
|
A šta reći čoveku koji je okačio sliku igračke i javno tvrdi da su dirke iste. Čoveče, čitaš li ti svoje postove koje napišeš. Ne da ima razlike nego nema sličnosti i nema dodirnih tačaka u nikakvom ovozemaljskom smislu. Što se tiče poređenja dovoljno si rekao i pokazao svoje i znanje i mišljenje. Što se tiče razlike u odnosu na Pa500 u odnosu na zvuk... ima ,,pametnijih" od mene koji su ti već objasnili, a pošto ti tvrdiš da je razlika svega 5% u odnosu na ROM sound... i tu je tema praktično zatvorena jer neznaš šta si napisao očigledno. Čak i da ispred tebe postave ove dve klavijature i ubodemo isti ton istog instrumenta na obe, tvrdićeš da razlika ne postoji. Dakle ili ne želiš da prihvatiš istinu ili se očajnički držiš onog što si napisao pa braniš postove kao diplomski rad. Ja dragi moj Mile imam osećaj u prstima i još uvek mogu da razlikujem dirku dečijeg sintisajzera od klavijature Pa600 i zvuk koji je bar 70% kvalitetniji u odnosu na Pa500. Mislim da se priča ovim i završava jer svako ko je imao Pa500 a sada je vlasnik Pa600 veoma ozbiljno će razmotriti tvoje postove koje sa svime imaju veze osim sa klavijaturama o kojima govorimo. Da si ikada spustio ruke na Pa600 ( ili casio) ne bi došao na ideju da porediš sa dečijom igračkom. Ne pada mi na pamet da i ja pored tvojih postova koji nemaju veze sa činjenicama branim korg i držim mu leđa... niti ima svrhe pored tvojih ubeđenja iznositi činjenice koje ti ili ne želiš da sagledaš ili nećeš. Drž se ti svoje teorije tako je najbolje. Svi smo mi ovde u zabludi što se tiče Pa600. Možda si ti ipak upravu