|
![]() |
#10 | ||
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
![]() Govorimo o instrumentu do 1000e... pa čak i u tom rangu je izvanredan s obzirom šta nam pruža... Ne sažem da je Pa600 SAVRŠEN ali u svojoj klasi je DALEKO ispred svih. Možda bi i moje mišljenje bilo slično da radim na aranžeru Pa2xPro , ali radim na ozbiljnim solaricama tako da znam šta je dirka i kvalitetan zvuk. I stojim iza toga da je tvoj post neargumentovan i ne potkrepljen činjenicama. Razumem da je to tvoje lično mišljenje ali takvih mišljenja u ovoj temi je bilo i pregršt koji za sobom povlače još pedesetak postova razjašnjavanja i svako se može ograditi da je to njegovo mišljenje i tu je priča završena ne dorečena. Dodato: Citat:
Dodato: . . Dodao bih sam i sam naveo bezbroj stvari koji mi smetaju na Pa600 pa čak i ono zujanje koje sam spomenuo i sa svake strane po tri puta merio i izražavao svoje nezadovoljstvo ALI se nekako uvek osvrnem na cenu i zapitam se za taj novac šta bih mogao kupiti ,,novo".
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (17.12.2013 u 08:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|