|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Malopre vrtim kanale na TV i naletim na Pink Music kad tamo Hypnotized sa jos jednim obradjenim narodnjakom. Iskreno, bilo mi je malo simpaticno u pocetku to sto rade ali sada mi sve vise lici na preterivanje. Deluje mi kao losa kopija Let 3 - Dijete u vremenu ili Teska Industrija - U meni jesen je. Bas me zanima vase misljenje o ovome, evo par linkova:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Prva numera, odnosno splet pjesama, potpuni promasaj, ama onaj stopostotni. Poslije par minuta su dosadni i previse metalizirani. Ostale dvije numere nesto bolje, sa vise ideja ali opet nista spektakularno jer su se usudili da Coveruju najveca imena balkanske muzike, koja su imala karizmu, umjetnicki touch i jednostavno bili posebni u onome sto su radili. Kod mene... jedva prilazna ocjena, iako je miks na veoma, veoma, visokom nivou. Cuje se da su posao radili pravi strucnjaci i znalci svog posla. Bice ovdje razlicitih misljenja jer je ovo ipak pitanje ukusa prije svega ali gledajuci sa tehnicke strane, odlicno odradjen posao, stilski... jedva dva minus. Mozda je to kod mene posljedica toga sto sve te velike ljude, koji su snimili originalne pjesme, vrlo dobro poznajem pa previse poredim ovo sto cujem sa originalima... ne znam ali... ne bih otisao na koncert, mozda cak ni poslovno. Ovo je previse za moje umorne usi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Ukratko,ovo nema veze sa umetnoscu.Ovo je po meni skrnavljenje.
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Jadan Toma, okreće se u grobu kao propeler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Samo cu reci: Nedostatak talenta/ideja. To vazi i za njih, za Tesku Industriju, i ostale...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Igrom slučaja sam bio na ovom koncertu i ne znam šta bih Vam rekao, možda bi bilo zanimljivije kada bi im obrade trajale po jedan foršpil, strofa i refren jer sve kasnije je mučenje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S Tranzitom se slazem da je tehnicki dio posla odradjen odlicno, ali umjetnost je ipak nesto drugo... Ovo su pjesme koje su u originalu prozete emocijama koje su samo originalni izvodjaci mogli osjetit i prenijet, ovo je sasvim bezdusno, sivo, izgubilo svaki moguci semanticki znacaj...
![]() |
Favoriti |
|
|