|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Prije bih rekao, ogroman broj stvari je ogromnom broju muzicara neobjasnjivo. Mislim da bi to daleko vise odgovaralo istini.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | sale_band (10.12.2013) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2008
Downloads: 397
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Imao sam PM1000-2, Allen Heat-a Zed22fx ..., sad imam Presonus-a 16.0.2 i PM1000-3. Pojačalo Crown CTs2000. Što se mene tiče Presonus je pravo rešenje. Na Dynacord-u nikad nisam uspeo da dobijem prirodan zvuk kao na Presonus-u. Kad ja biram onda je Presonus, ali nemam uvek volje i snage da se borim sa kolegama.
Ipak, PM3 je bolji od PM2, čistiji je, više dinamike, bolji srednji opseg, postoji neki procesing za zvučnike, gura 6 kutija bez problema, mogo više snage... Ipak za pojedine muzičare je PM2 neprevaziđena sprava. Ili ne čuju ili ne žele da čuju. Tako je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]() ![]() E moji ljudi o cemu vi raspravljate.Ja sam imao razne sisteme za svirke i razne kombinacije efekata i suve miksete i snagase i bas binove itd itd. Dinacord je najbolji komercijalni mikser na nasim prostorima i sire i tu bih stavio tacku.Nisu svi inzinjeri tona niti ih to interesuje.Dinacord ima ono sto najvise vole pevaci i tu je kraj price.Imam ja i dalje pevace sa kojima saradjujem koji misle da su majstori za namestanje tona pa cackaju na mikseti pola svirke.Publika im vise vidi dupe nego glavu. ![]() Vec sam ranije pisao o tome.Ja im promenim kanal i taj ostavim prazan(samo ubodem kabal da ne primete) i namestim im ton kako bi trebao da bude i pustim ih da drndaju potenciometre do mile volje.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Doktore ,
dijagnoza ti je sto posto točna . ![]() Tko se ne može na dynacord ,powermate,nasvirati neka mijenja profesiju . Ne kažem ni da valja, ni da ne valja . Baš ono što sam napisao : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Covek postavi temu ,,koje je vase misljenje o tom i tom,, okrene se i ode
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |