|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#20 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
@transit
Evo ovako stoje stvari Processor je i7-4770 @ 3.40GHz Maticna Gigabyte Z87M-D3H Intel chipset RAM 16 GB "Skull Ripjaws" ili tako nesto (2x8Gb) Od dodataka imam graficku Nvidia GeForce 8600 GT (starija) Tastatura I mis su bezicni USB, I printer takodje USB. I jedno I drugo je prikluceno na plavi (USB 3) prikljucak (kojih ima 4) Na druga dva imam Korg Padkontrol I Roland A500Pro Midi kontrolere. E, sad, imam jos dva prikljucka za USB2 na zadnjem panelu I dva na prednjoj strani na kojima nema nista osim 1818VSL-a.... Jedino sto sam primetio cudno je u Device Manageru pod "Universal Serial Bus controllers" jedna od stavki sa uzvicnikom glasi "Unknown USB Device (Port reset failed)" Ostalo mi izgleda ok.... ![]() Da... Sistem je Windows 8.1 Idem sad da cackam nebi li otkrio caku... Dodato: Evo ga, radi.... Nisam nista radio, samo ga iz laptopa prebacio na pc I radi... Hmmm Promijenjeno od sale_band (09.12.2013 u 11:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|