Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 07.12.2013, 17:28   #25
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Tacno je, nema svrhe raspravljati jer mogu jos tri puta toliko cinjenica da navedem, to ne bi vrijedilo. Ljudi jednostavno nece da shvate, da ima stvari o kojima nema rasprave i nema diskusije. To su cinjenice, postulati, zakoni, kako god se nazvali i o tome nema sta da se diskutuje. Voda je mokra, so je slana i sta ima tu da se raspravlja. G1000 ima 32MB ROM-a, PA3X ima 500MB ROM-a, G1000 ima par jadnih i bijednih efekata, Korg PA3X ima citavu paletu visoko-kvalitetnih Effect DSP-a i povrh svega i Waves paket mastering toolova, koji sam vise vrijedi nego kompletni hardware G1000. To su cinjenice i tu nema diskusije ali Blakan ne bi bio Balkan ako ne bi smo pokusavali da dokazemo da so nije bas tako slana i da voda nije bas uvijek mokra.
Dalje neka momci diskutuju sami na tom nivou, ja nemam volje za tim natezanjem sa nekim ko apriori ne shvata najosnovnije cinjenice iz audio tehnike i branse uopste. G1000 je antikvitet koji je u svoje vrijeme odradio zamasan posao ali danas je njegov sound smijesan, jadan i bijedan u odnosu na aktuelne aranzere. Nikako ga ne treba trpati u istu vrecu sa BK-9 samo zato sto potice iz iste firme jer ta dva instrumenta, sem Brenda, nemaju nista zajednicko.
Ako ko jos ima neko ozbiljno pitanje u vezi sa temom, rado cu odgovoriti ali se sigurno necu natezati sa nebuloznim tvrdnjama o G1000 i slicnim instrumentima i hvalospjevima o njihovom kvaltetu, dovodeci ga na isti ili priblizan nivo sa aktuelnim instrumentima. To je vrlo neozbiljno, a sebe smatram prilicno ozbiljnim strucnjakom, tako da bih radije da me nema u ovakvim kontraproduktivnim i totalno nerazumnim raspravama.
tranzit je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije