|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Prodajem ... prodajem ... a niko da kaze "E, kolega, evo pomoci cu ti, POKLANJAM TI"...
Ja nemam aranzer, imam samo extreme, ali imam kolegu koji ima i extreme i PA800. Sa njim sa do sada razmenio sve sto imam za extreme, a za PA800 nisam ni trazio, jer mi do sada to nije trebalo. EEeeeeeeeeeeee, SADA mi treba. U medjuvremenu sam nabavio jos 2 seta za extreme, po koje kolega treba danas-sutra da dodje. Zamolicu ga da mi ponese i svoj set, onaj koji on koristi na tezgama. Lepo cu ga staviti na net i ovde postovati link....
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2007
Downloads: 1459
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Zdravo,nekome ce se sviditi a nekome ne ovo sto cu napisati.
Ljudi ne zavaravajte se i ne dajite novac u ludo,to su sve sitnicari koji hoce nesto da budem prost na guzove da zarade. Znam mnoge kolege koji su debelo platili i poslije razocarenje,dobiju set koji kruze po netu malo preradjeni i dodane neke sitne stvarcice itd. I te kolege koje prodaju setove iz Austrije oni ce se pronaci u ovome,oni isto tako prodaju tudje stvari ili ti narodno receno(mu.a za bub...e). Moj savjet ne davati novac sljedecim likovima koji love zrtve po netu: RANKE,SMOKI,DALABU ILI TI SAMIR. Svatite ovo kao prijateljsku poruku od mene ,nedajte se prevariti,. To je jedan bezobrazluk i pljacka,drskost traziti za kojekakva smeca po 500 eura. Pozdrav FENIX P.SIMONOVIC |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nebi vala dao nikome ni 5 EUR za set a kamo li tolike pare. Dovoljno je sto ovdje ima ogroman broj extra likova koji ce pomoci ako nesto zapne. Sakupi semplove, ritmove i sjedi z a klavijaturu i polako. Hvala Bogu pa ima ljudi sto ce pomoci ako nesto zaskripi ili ako ne znas kako dalje. Iz licnog iskustva...radim svoj set i nesto mi nije bilo jasno. Okrenem se na stolici za 180 stepeni i upisem u forumu pitanje sta i kako i za 10 minuta problem rjesen. Nemojte ljudi bezveze bacati pare. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Sacekcemo JGERa da vidimo sta ce nam on ponuditi. A ako je set stvarno dobar kako kaze profesionlno urajen, onda bih se isplatilo da ga podijelimo vi koji ga zele. Ja sam prvi koji bi uzeo tako nesto a da sam to pravim nemam zivaca a ni vremena.
Valjda ce naici i ovdje neko ko ce da postavi jedan pravi set od ca. 50MB a ne ono po 2 do 3 MB pa se zajebavas bez veze. Ako ga dobijem, obecavam da cu ga staviti ovdje na upload! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
svaka chast JAGER ljudina si .....pomozite covjeku ,,i cuj 500 e pa da ih berem sa grane ne bih dao nekome 500 e ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Kako ono naš narod kaže: "Što jedna budala može kupiti, hiljadu pametnih ne može prodati"!!!
U pamet se moje drage kolege...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pomoci cu, upravo se uploaduje ceo SET samo jako sporo ide.
Ali zasto, POBOGU, moras ostaviti svoj email ovako? Mogao si mi poslati privatnu poruku... Za 5 minuta, saljem link za download.... @Vaxter A da li moze ovakva ideja.... da se samo download sekcija preseli kod nekog drugog? Tu bih mozda i ja mogao pomoci ..... u stvari ne mozda, nego sigurno... Sve bez para, naravno.
... bolje 5 do 12 nego nijedna posle 1 Promijenjeno od jager (08.02.2008 u 18:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
ETO GA SET uploadovan je! Imate link u novoj temi...
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja sam Kreso prije dvije/tri godine, dok sam svirao PA80 molio Korg-ovce da se organizujemo i napravimo zajedno jedan SET, koji ce stvarno biti idealan. Kao sto je Turski muzik rehberi tim uradio, i napravili su MR-CARD3 Plus. Htjeo sam da se podjelimo da neki rade na ritmovima, neki na sample-ovima, bojama, finalnom miksu itd. Ponuda za pomoc sam doslovono dobio nula, i sta vise da pricam. Mjesec dana nakon post-a sam dobio email-a gdje pojedinci mi traze da im posaljem taj set na kojem smo radili.
![]() Promijenjeno od Korgminator (08.02.2008 u 18:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, boga, korg, molim, pomozite, set, vas |
|
|