|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Ljudi, Miki Pa1Xpro mi se upravo javio da je na nekoj svirci gde svira Kosmajac, pa je najavio da se ochekuju snimci uskoro.
![]() Ja samo da obavestim... ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kad je vec prica o Kosmajcu da pitam na cem on trenutno svira, zadnji snimak sto sam gledo sviro je na tritonu le, i jos neka crna klavijatura neznam koja je..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
e kad vec spomenu kosmajca planiram djete krstiti na ljeto pa daj mi na pp ko ima njegov broj da posalje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Kosmajac je u decembru na "muzičarskoj Novoj Godini" svirao Roland FANTOM X6 a što se tiče broja mogu ga nabaviti do sutra veče...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Nije hica al nek se nezaboravi moram se cuti bar za 10 -15 dana da ugovorim krstenje.hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Jeste li culi ona snimke sto svira kosmajac na phantom-u X6?
Kako vam se cine boje? Meni zvuci super!
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Siguran sam da sam to video ovde na sajtu,ali sad sam trazio i ne mogu da nadjem!
Jedino da postavim mp3 primere u download ako hocete. (mislim da je ta tema obrisana posto posto je bio postavljen link koji vodi do drugog sajta a reklama je zabranjena)
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (07.02.2008 u 01:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
ma posalji link nemoras ovdje jesi sta radio oko igrice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
Igrica radi.Uradio sam tako kako si napisao.
A snimci su na zvanicnom roland sajtu,kod nas! Eto nisam naveo ime sajta,ali mislim da ste skontali gde su snimci. "Vaxter,morao sam da im kazem gde su snimci."
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (07.02.2008 u 01:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
kosmajac, live |
|
|