|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Opet mi se ne cuje mikrofon,uradio sam kako ste mi rekli,ne znam do cega je. Kako da dobijem stereo na Hifi 2.1 Sistem? Dva satelita mi idu sa cincevima u Woofer,znaci levi i desni satelit. E sad ja kad ukljucim woofer u Main Out,,cuje mi se samo na jedan zvucnik,kako mogu da dobijem Stereo? Nadam se da me razumete. Ili koji Hi Fi zvucnici bi mi bili dobri da koristim za sviranje a i pevanje uz to,ako je moguce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kakav je ulaz na wooferu. Jedna mala banana? Ili dva posebna ulaza L i R. Daj neku sliku ili model HiFi-ja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Mala banana je,ali ja stavim nastavak-bananu veliku i priklucim u Main Out recimo R ili L i dobijem Mono,a u izlaz za slusalice kada ukljucim onda je Stereo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Da, zato sam i predpostavio da se mala banana na ulazu woofera. Mogu i predpostaviti da se radi o komp zvučnicima. Ali to je potpuno nebitno.
Tebi treba kabl kao sa slike. S jedne strane "mali stereo jack" i s druge strane dvije "velike mono banane". |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (30.11.2013) |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
I zaboravih još nešto, sa stražnje strane imaš mali trim potenciometar, i njega moraš pojačati da bi se mikrofon čuo. Strana 47 manuala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Hvala Vam punooo na pomocii. Resio sam problem upravooo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Provjeri kabl od mikrofona i budi siguran da je to ispravno. Da li se pali indikator ulaznog signala na ploči ? Moraš pojačati Trim sa stražnje strane klavijature, INPUT VOLUMEN (iznad MASTER VOLUMEN) i volumen mikrofona, BALANCED > MIC.
Provjeri na MIX CONSOLI > LINE OUT da li je mikrofon usmjeren na MASETR OUT. I za kraj provjeri da li je microfon Mutiran, slika. Registraciju s Textom radiš tako da prilikom izrade čekiraš kućicu Lyrics. Naravno, moraš i odabrati željeni tekst koje se nalazi negdje u HD. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (23.12.2013) |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Casper,a i svi ostali koji koriste ili su bar probali VH na Tyrosima,koji najcesce koristite TYP,znam da ih ima more i da je najbolje kombinovati,ali svako drugi mi izgleda vrlo slicno pa zato pitam.Meni nekako standard duet i girl duet.
Drugo pitanje u kom modu treba(najcesce) auto-vocod-chord?Meni nekako vocod. Molio bih vas za misljenja i generalno za sve "cake" vezane za podesavanje,na koje bi trebalo obratiti paznju i koje su nekako "standardne". Dodato: Jos nesto,vidim da se tasterom "talk" iskljucuju efekti,da li to samo za to sluzi ili ima jos sta se moze sa njim. Promijenjeno od VUNIMRAV (23.12.2013 u 11:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tyros 2 |
|
|