|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uh,
i očekivao sam tako nešto . Nažalost (ili na sreću),nisam ja producent . Radi se tek o par mojih sugestija,a ne mogu baš pretjerivati sa mojim sugestijama i sl . Ne mogu više tražiti velike zahvate i rad ispočetka na mix-u . Probat ćemo još malo bas stišati ,bar na pojedinim mjestima gdje iskače ,malo šuškanje na činelama probati korigirati . Eq,kompresori i leveleri vidim da imaju u master lancu . E sad kako su upotrebljeni ,to čuješ . Sutra ću dobiti master,posebne audio trake ,i projekat u kom je programu rađeno . Jesi poslušao prvi snimak,kakav je on u odnosu na prvi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja sam slusao kod mene na HS7 I cini mi se da su vokali skroz negde vani a gitara kao da mi je pored glave
![]() Svidja mi se pesma, vratio si me u '80-e ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@romario
Kako ne mozes traziti da se ponovo miksa. Ovako to ne bi smjelo ici u produkciju. Ne znam kakav ti je odnos prema tom ton majstoru ali on ovo definitivno mora ponovo da uradi jer to ne valja. On svoj posao nije uradio kako treba. Ukoliko ne budes imao nacina da ga natjeras, posalji mi to da odradim, ovoga puta gratis za tebe jer si u skripcu. U svakom slucaju, radi sta god znas ali to ne smije vani jer je ruglo od miksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Probat ćemo popraviti još ...
|
![]() |
![]() |
![]() |