|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
|
![]()
Imam 20 Godina i sviram negde oko 10tak God. i u to Vreme sam sledece Instrumente imao:
-Orgulje neke koje su imale Vazducni Motor (neznam kako se tacno zove to) -Roland E70 (ispod Kreveta jos sedi kod Sestre u sobi) -Roland R70, Ritam-Masina (na Ormar je i puni se Prasine) -Hohner, 96 Bassa, crvena (bila visa od mene tad ![]() -Soprani Harmonika, 96 Bassa, crna ( i dalje sviram po malo na njoj) -Roland E96 (jos je kod mene, iza Ormara od druge Sestre se nalazi) -Korg X5D (Zamenio u Jan. 07 za G800, na kojiem je bio Volume-Slider u kvaru) -Korg Triton LE (Prodat) -Roland G800 (kosto me fakticki 200 €, kupio novi Slider za 10 € i popravio, Prodao za 430€) -Roland EM2000 kao nov u original Torbi (i on je jos tu, iza drugog Ormara u Spavacu sam ga stavio) -Korg TR (skoro kupio) i moja nova Masina u kombinaciji sa TR'om: Korg PA800 ![]() ![]() Mislim da su to sve bile. Pozdrav....Amel
Favoriti |
Oznake |
bas, zanima |
|
|