|
|
|
||||||
| Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
ja sam imao Weltmeister 96 basova, pa sam dobio yamahu ps260 sa malim dirkama, na njoj sam se zezao pa sam kupio technics kn5000 aranzer i sad imam korga pa50.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
|
Imao sam ovako:
Casio MT 68 TIGER orgulje Roland E-16 E-68 E-86 E-96 G-800 VA-76 U-20 G-70 Fantom X6 Korg PA1X Pro Elite E-MU Xboard 61 a trenutno imam zadnjih 5 klavijatura s popisa i orgulje.
|
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
|
Imam 20 Godina i sviram negde oko 10tak God. i u to Vreme sam sledece Instrumente imao:
-Orgulje neke koje su imale Vazducni Motor (neznam kako se tacno zove to) -Roland E70 (ispod Kreveta jos sedi kod Sestre u sobi) -Roland R70, Ritam-Masina (na Ormar je i puni se Prasine) -Hohner, 96 Bassa, crvena (bila visa od mene tad , prodata prije 3 God.)-Soprani Harmonika, 96 Bassa, crna ( i dalje sviram po malo na njoj) -Roland E96 (jos je kod mene, iza Ormara od druge Sestre se nalazi) -Korg X5D (Zamenio u Jan. 07 za G800, na kojiem je bio Volume-Slider u kvaru) -Korg Triton LE (Prodat) -Roland G800 (kosto me fakticki 200 €, kupio novi Slider za 10 € i popravio, Prodao za 430€) -Roland EM2000 kao nov u original Torbi (i on je jos tu, iza drugog Ormara u Spavacu sam ga stavio) -Korg TR (skoro kupio) i moja nova Masina u kombinaciji sa TR'om: Korg PA800 ![]() Mislim da su to sve bile. Pozdrav....Amel
|
|
|
#4 |
|
Kao kod kuće
|
amko_NP,pa ti si popunio sve ormare i sestrine sobe sa klavijaturama. Hahaha..
|
|
|
#5 | |
|
Drugar foruma
|
Citat:
svaki slobodan trenutak koji imam, nego im jos zakrcio sobe sa instrumentima, ali hvala bogu imaju razumevanja za mene, a jos vise hvala bogu sto komsije imaju razumevanja (Iranci) i sto mi ne zovnu Policiju kad opletem neku rumbu pa nikako da se zaustavim
|
|
|
|
#6 |
|
Zavisnik od foruma
|
Prva harmonika Delicia 4 registra a prvi sint neki Maidho...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Drugar foruma
|
|
|
|