|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ajd' ovako, posto ne odgovaras na postavljena pitanja, valjda ces meni da odgovoris na ovo jedno. Da li se cuje to pistanje, zujanje ili kako god ga nazvao, kada nista nije ukljuceno u mikser sem zvucnih kutija ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Sorry, na poslu sam pa brzinski odgovaram. Kad su kanali prazni ne čuje se ništa. Sve normalno. Znaci, cuje se kad je mixeta pod snagom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nisi mi dao odgovor koji bi mi pomogao, da bih ja tebi eventualno mogao pomoci. Predpostavi ovakvu situaciju. Mikseta je spojena sa zvucnicima, nijedan instrument, niti mikrofon, nije spojen sa miksetom, mikseta je ukljucena i Volume Faderi stoje recimo na poziciji "0dB" i na kanalima i na Main (ST Out). Da li tada cujes smetnje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
U tom slucaju nema smetnji. Probao sam dvije različite klavijature sa različitim kablovima, takodje tri različita mikorofona sa naravno različitim kablovima, i čuje se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nema veze sta si probao, vazno je ono sto si napisao da u slucaju kada nista nije ukljuceno u mikser a Faderi podeseni kao i inace pri radu, nema smetnji. Vazno je da smo saznali konacno sta je izvor smetnji. Moras samo jos jednu stvar da uradis kada dodjes do miksera, a to je da ga ukljucis i spojis samo jedan mikrofon i nista vise. Znaci, nikakve instrumente, iskljucivo jedan mikrofon i da pojacas one Fadere onako kako sam opisao u proslom postu. Javi sta se desilo i da li je bilo smetnji. Najvjerovatnije da ih nece biti kada je ukljucen samo mikrofon. U tom slucaju je problem do Loopa mase za koji je jedino rjesenje DI-Box. No prije nego ti obrazlozim sta i kako treba da radis da ne bi bilo smetnji, ipak probaj prvo ovo sa mikrofonom.
Promijenjeno od tranzit (23.10.2013 u 14:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav, izvinjavam se sto nisam odgovorio odmah, bio sam u poslu.
Evo snimio sam kod kuce da cujete to sto se dešava, imaju dva klipa, na jednom ćete vidjeti kako se ponaša kad ugasim EQ, takodje napominjem da se čuje samo na jednom izlazu, bilo da korsim slušalice, ST OUT, ili ddirektno na kutije, stalno se čuje na jednom i to desnom kanalu. Čuje se i kad je uključen mikrofon i kad nije, na prvom klipu češ vidjeti da se cuje i kad mute i kad unmute. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
To nema veze sa mikrofonoijom, niti bilo kakvom Loop masom, tim prije sto se javlja samo na jednom kanalu. Hardware kvar je u pitanju i mikser mora na servis, nemoj uopste vise da razmisljas, niti bilo sta drugo sam da pokusavas, napravices samo vecu stetu.
Promijenjeno od tranzit (01.11.2013 u 16:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|