|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2012
Mjesto: Austria Wien
Downloads: 969
Uploads: 11
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA50
![]() |
![]()
Cao svima,
Imam jedno Pitanje. Zasto ponekad kada skidam neki Set za Korg PA50, i hocu da ubacim u Klavijature mi pise: Disc Load failed, Press exit?? Ja sam mislio da to tacno i namesteno za PA50. Ili pravim ja neku gresku? U napred se zahvalujem. Pozdrav: Pennywise |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
to se i meni desava ali ne znam u cemu je stvar.Verovatno je neka grska u setu,pa to izbaci,obicno kad mi to pise nece da ucita sve performanse,pa ih moram ucitavati naknadno.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Cao,
Skidamo sam ovde oko 10 Setova, pa ni jedna nece. Mislio sam da prvo Floppy Disc je krivica, i probao sam druge. Ali ista Greska, se pojavlja. Mislio sam kada je tacno za PA50 bih trebalo bez Problema da radi. Pozdrav: Pennywise |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Napisat ću kako sam ja to radio, ne mora značiti da mora tako, ali meni je uspijevalo.
Dok sam to radio, a davno je bilo, uveliko je u upotrebi bio Windows XP. Valjda je isto na Win7 (iako ne znam koji OS koristiš). Prilikom prebacivanja podataka na floppy disk bitno je to da treba koristiti Windows Explorer a ne My Computer. Kad god sam to radio preko My Computer, floppy disk nije mogao biti učitan na računaru, a na klavijaturi mi se pojavljivala ta poruka, koliko se sjećam. Ono što je još bitno: Ako je set u formatu .zip ili .rar, tu arhivu treba raspakovati (Extract) jer klavijatura ne čita .zip i .rar fajlove! Naziv foldera za set treba da bude u sljedećem obliku: NAZIVSETA.SET. O tome šta još treba da se nalazi u folderu seta mislim da nije potrebno pisati. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Cao,
Koristim svaki OS posto imam 4 Computera i na svaki imam drugi System. E bas cu da probam kako si napisao preko Explorer, do sada sam to uradio preko: My Computer. Ostalo je normalno da mora da se iz Arhiva da se otpakuje sa Winwar ili Winzip. Napisacu dal sam uspeo ili ne. U napred se zahvalujem! Pozdrav: Pennywise |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|