..
Pa stanite ljudi nisam bio tu!Polako bre ispljuvaste me ovde a mene nema da vam zacepim usta cinjenicama!!!E moram vam reci da vi pojma nemate!Prvo ti Nedime tvrdis da su bolja na klavijturi dva izlaza nego cetri!Ista stvar,sto onda u studiju radis na vise kanala,pa da su bolja dva ti bi i u studiju radio na dva ne na vise ali hajde vidi se da pojma nemate ni ti ovaj tranzit!!!Tranzit Miksta moja je placena 3500 e i zove se sound craft Ghost,nemam ja love da kupujem te od 50000e niti mi trebaju,sve mogu da odradim i sa ovom,da ti sad ja objasnjavam nema svrhe,suvise se tup da bi shvatio te stvari!Posto me pljujete ovde po forumu "strucnjaci" ajde da vam vidim te produkcije na toj vasoj opremi isto kao sto jee bilo i za Pa800!Ti si Nedime naucio dve tri orjentalne improvizacije i poseravas se ovuda kao si Amza Tahirov a neznaas odakle si supalj???Zavrsi nesto od sskole sto je vezzano za svirku pa dodji da pricamo ali samo notama ako si cuo za taj jezik buraz i nemoj da cujem da vise pljujete po meni!Jasno?