|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja na bubanj stavljam efekat sa miksete a bas gitaru ostavljam suvu ali je namazem sa eq na kanalu od miksete!A na L i R koristim efekte sa klavijature jer mi tu izlazi desna ruka i Acc pratnje!Uvek su ti izlazi 1 i 2 suvi,bez efekata iz klavijature!
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako je PA800 u pitanju onda nemas potrebu da delis izlaze, sve ti je tu,
imas 6 efekata i gotovo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Izvadi onda ta dva izlaza sto su ti viska pa ih prodaj nekom
![]() ![]()
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Vi ste svi profesionalci i sound inzinjeri, ne mogu ja sa vama.
A ti Marco uzmi neku Audio karticu pa mu dodaj, koja ce ti dati bar jos jedno 48 izlaza, onda pratices Ismeta Hora.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Heheh sound inzenjeru dje su te pesme sto ti radis i produciras!Ti ces da mi drzis govor sta je bolje a sta nije!Ti produciraj u tvom studiju ako hoces i na pola kanala a mene nemoj da prozivas koga cu ja da pratim i kako cu da radim!Koga sam ja pratio i sam kim sam saradjivao ti mozes samo da sanjas buraz i zato pusti ti Hora i kompaniju!Za Ismeta sam cuo davno a tebe ne bih ni znao da nije ovog foruma!Aj sad malo odspavaj pa kad se probudis vidi jesi li se naspavao
![]()
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ovo jutro bas veselo. Markane opet si agresivan, pa covjek nije ni pomenuo da li je i koga pratio i sta je i gdje snimao. Polako, da ne bude opet svadje bez ikakve potrebe.
Promijenjeno od tranzit (04.02.2008 u 11:08 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Ne ne,treba javiti KORG-u da izvadi taj visak iz Pa800,mozda jos pojeftini.
![]() Logicno je brate da ce se dobiti bolji sound ako razdvojis kanale,to i ptice na grani znaju...Naravno ako imas dobar mixer na koji saljes bubanj i bas. Ukusi su razliciti...nije svacije uho isto,neko se zadovolji i sa dva,a neko ni sa 10 izlaza. Ja bi ih licno volio imati za svaki instrument po jedan. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
A da javimo Korgu da napravi komplet od 8 aranzera od kojih ce svaki da svira po jednu traku ritma i svaki da ima po jedno 16 izlaza pa da svaki oscilator svakog programa saljemo na poseban izlaz, To bi bilo ha ... do jaja. De Kljucko boga ti napisi na kom mikseru radis uzivo.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kljucko brate da ti ja kazem nesto!Kad radim profesinalan aranzman ja sve odvajam posebno!Svaki fuss mi je poseban,posebno bas pedala,posebno timpan po timpan,posebno dobos i tako sve redom!Imam zvucnu kartu sa 16 kanala i to mi je malo planiram da kupim sad od 32 kanala!Jedino tako mogu da dobijem vrrhunsku produkciju!Svaki noramalan producent to zna i radi tako ali evo ima i onih sto to mogu da odrade na 2 kanala al dobro ajde samo kad se ne pomnje Bob Gezt
![]()
Favoriti |
Oznake |
namestanje, ritmova |
|
|