|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Poz..uzeo sam Yamahu emx 5016cf....i sve je ok radilo do sinoc...svirao sam pre jednu svirku i ok je radila..sinoc dodjem na svirku,ukljucim je u struju,radi 5 min i izgubi napon...totalno ko da sam je izvukao iz struje...upalim,nista se ne desava...posle 2,3 min upalim...startuje mixer..radi 5 sekundi i opet se gasi....posle toga sam sacekao nekih 10 min,upalim,radi...e sad probam ja da pomrdam kabal od kutije,ustvari spikon sam malo pipnuo,i eto opet se ugasi....posle sam upalio i u tom momentu nervoze izvucem kabal od klavijature,i ona se ugasi...daki je neko imao ovakav problem?dali neko zna u cemu je problem...sta treba da uradim?hvala..evo sad kuci ukljucena nekih 20 min i radi...al samo kutije samukljucio..nista od instrumenata...
Dodato: U pitanju je bio kratak spoj na instalacijama u sali gde sam svirao...resen problem koji hvala bogu nije u stvari nije bio problem....moze tema pod kljuc.. ![]()
Ženu dupe krasi...a tortu orasi... ![]() Promijenjeno od MikiB (18.09.2013 u 19:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|