Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 10.09.2013, 23:20   #14
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
sinisa kg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sto se tice Berhingera X32-bio je kod mene na testu mesec dana-zajedno sa stage box-evima-izuzetno lagan za upotrebu,jednostavan sistem ulaska u meni-je-dobra i precizna motorizacija-vidi se da je to osmislio neko ko se savetovao sa ljudima na terenu,jednom recju puno prijatnih iznenadjenja u samom uredjaju i bez obzira na "odbojnost"brenda proizvodjaca dobra sprava-nemogu mu naci neke krupne zamerke osim sto mi nedostaje analizer zvucnog spektra na njemu(ali ga nema ni na mnogim skupljim spravama)-i za namenu za koju je pravljen(bandovi,manji eventi i sl.)pruza definitivno najvise u cenovnom rangu.Nazalost tu mi nesto smeta-vecina ljudi ga tako opisuje-za te pare odlican-a zvuk kao osnovna karakteristika?Po meni licno koliko para toliko muzike-nazalost kao i sijaset drugih sprava sam zvuk je standardno los-stavite Midas Venice ili neki sl.mixer pored njega i dajte ocenu....Nazalost posle Midasa Pro 1 koji je pre njega stigao kod nas u firmu nisam mogao da ga zadrzim-ali je dobar izbor ljudima kojima nisu potrebne jako ozbiljne performanse-kao i Presonus ali tu bi po meni licno bila mrtva trka....
sinisa kg je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije