|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 | ||
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
Dodato: Citat:
Ne brini neso, mislim da Pa600 neće postati na ovom forumu noćna mora... Na ovom forumu ima svega za sada tri temem o njemu. Ukoliko se ne varam u pitanju je opširna tema o njemu to je jedna, druga je Pa600 crkao i ovo je treca. Dakle onu sa kvarom necemo racunati. Nova tema o Korgu Pa600 ( preformans) daje prednost da ljudi neće tražiti po postovima ono što ih zanima. Ako je mogla tema biti za pravljenje terci, mogla bi biti i za preformans koji čini upravo polovinu namene ove klavijature. Jesam prezadovoljan soundom moje klavijature, ali mi je drago da postoji i bolje. To me raduje, jer me uvek iznenadi i pruži mi nadu da iz nje izvučem još više, što je za neke aranžere gotovo nemoguće, mislim na to da te iznenade pozitivno pa čak i kada čovek misli da je već sve video i čuo. Ne tražim da poklone meni na PVT, već da podele sa ostalima i samnom između ostalog kao i ja sa njima. Obećao sam par preformansa i tako će i biti. Ako se svidi biće još, na kraju i kompletan preformans. Snimci koje sam slušao jesu autentični, linkovao sam... to je jedan od stotinu, samo su ostali reklame za setove i neću ih spominjati ni usmeno. ![]()
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (27.08.2013 u 09:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|