|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
"Mala razlika u kvalitetu a velika u ceni" je omiljeno narocito nasim muzicarima jer nam je standard takav kakav jeste. Da nam je standard bolji ne bi se time bavili vec bi uzeli ove od 5000e i onda bi razlika u zvuku bila mnogo veca i osetna
![]() Jos jedan razlog za tu malu razliku je i nepoznavanje opreme dovoljno. Ali smo zato za automobile tata-mate. Ni jedan muzicar se nece sloziti da je mala razlika u voznji izmedju Punta 2001. i neke mecke 2012. recimo. Ja tvrdim da jeste jer se i u Puntu vozim isto ko u mecki tj. stignem tamo gde sam posao. Za mene je izmedju ovih mikrofona ogromna razlika u kvalitetu i cene su sasvim normalne. Za druge ce to biti samo male razlike... Ali, ja sam muzicar a ne vozac neki na trkama ili ne znam, u toj bransi... Ali... Da podsetim, standard i mesto gde zivimo je krivo za sve. Pozz P.S. Setih se pa da dodam ![]() ![]()
JBL! Promijenjeno od Beethoven (23.08.2013 u 16:12 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|