Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 15.08.2013, 12:40   #5
megane
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
megane ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Poštovani Jovan4e i svi ostali!
Vrlo sam sretan što sam pronašao ovaj forum ima mnogo dobrih stvari od svih kljavi, a i forum je zaista velik i ima sve moguče gore na njemu.
Istina je da sam pre nešto dana nazad tražio savete kako da se napravi, i da li je uopšte moguče novi drum set,(da neki ritam zvući drugačije), ALI NE KAKO DA SE NAPRAVI NOVI RITAM! to pa zato: ja se mnogo i poslužujem midi fajlova, i ja na nekim midi fajlovima mijenjam drum set, i onda naprimer neću da imam Standard 1, i hoču da imam Tehno drum set, ili Dance, ili Power. to je to. A da mi nije na svrki dosadno ja bi voleo i da sa midi fajlom sviram desnom rukom pa bi voleo da podesim tonove oz tipke ali kako vi kažete dirke ispod desne ruke, ali to neznam. Eto to sam pitao poslednje, i nikakav drugi cilj nemam, niti ne znam šta mislite koji bi cilj imao.
Sa srdaćnim pozdravima!
Megane F.
megane je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije