|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
@VA-7
koliko si platio novu matičnu? i mom kolegi je otišla...ali koliko sam čuo ploča je jako skupa.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Mjesto: Čakovec, Međimurje
Godina: 43
Downloads: 178
Uploads: 15
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Roland G 70, E-A7, Triton LE
![]() |
![]()
U mađarskoj je ploča 790€, ja sam našao u austriji privat od nekog za 440€ čovjeku je ostala jer je krivo naručeno bilo....
@Jovan Jesam, nije do konektora ali sam jučer na netu našao moguće rješenje, navodno bi novi os mogao pomoći jer kalibraciju ne memorira... moram i to probati |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
probaj tamo u postavkama bendera da ubasis ga tj da ga stavis na 0 i sta se vidi sta se onda desava
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Kad ga ugasim ne radi uopće i nema tih problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A kada su ti pali tih 3dl pica, moguce da su pali i na plocicu onu malu od pitch bendera, pa poceo da brljavi, ili unutra ima cak cini mi se potenciometar, pa ako ti je i tu pice otislo, ili ces drugi da nabavljas, ili da probas da ga ocistis nekim sredstvom koji ne nadgriza stampanu plocu....Ja sam svojevremeno u modem od ADSL-a prosuo blizu 1L soka, i to gusti neki Hello cini mi se, nebitno, posle minut tako bas sam ga ostavio da vidim dokle ce da tera, i posle minut ugasio lampice i stao....Otvorio sam ga....Naravno, sve se lepilo, pa sam sa tankim nekim predmetom i blago vlaznom krpicom svuda izmedju lemova obrisao, i posle toga suvom krpicom sve to osusio, i jos malo fenom odozgo....I evo od tad, a proslo je dosta meseci, radi bez greske....
![]() ![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (15.08.2013 u 14:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Probao sam i sa drugim pitchom ali bez uspjeha... osim ako i taj ne radi kako treba jer je izvađen iz također zalijane klavijture ali s druge strane zalijane
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|