|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Dinacord je Dinacord,mozete vi da se zalite koliko hocete.Jos uvek mi se nije desilo da mi ton na bilo kom dinacordu bude los.Tek prica o tome da Dinacord ima lose efekte,e tu ste bas preterali.
![]() |
#2 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ja ne bih dinakorda niposto... Moj A&H zed 18 u kombinaciji sa lexicon mx300 i behringer ultragraph pro, jede dinakorda za večeru, a cena ove dve kombinacije nije ni blizu... Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sa Dynacord mixetama nemam lose iskustvo, jeste da imaju mnogo drugaciji zvuk od npr Yamahe, (mislim na EMX5016cf, sa njom sam skoro radio jednu svirku i bio sam vrlo zadovoljan), ali bas ne bih to tako nisko ocenio. Dugo sam radio sa kolegom koji je imao PM1600/1 i nikad nisam bio razocaran njenim zvukom. U poredjenju ove dve mixete koje sam naveo, sasvim razlicit sound, ali nikako jedan bolji ili losiji od drugog.
A i da se zalim malo. Nocas sam dobio staklo u oko, razbila stoka casu u stub koji je stajao na metar od mene i mene parce pogodi pravo u oko. Na svu srecu, malo je suzilo proslo, bez ikakvih posledica. Odmah smo prekinuli svirku, inace je bilo 3 sata ujutru, postalo vec gnjavljenje. Drustvo je bilo ok, posle mi se izvinjavali, odvezli budalu kuci, svi su bili normalni, samo jedna budala pokvari slavlje. Promijenjeno od caka012 (22.08.2013 u 00:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uvijek ima ta jedna budala ...
|
![]() |
![]() |
![]() |