|
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Hard ne sluzi samo za fajlove,mozda neko drzi vise setova na hardu pa ucita koji mu odgovara,neko drzi ritmove,itd...
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Gile...EXB SCSI ti je obična glupost za dokupljivanje...Nije on ko kod Tritona Classica ili Studio...Kod ovih mašina je sempler već ugrađen i EXB SCSI samo služi za priklop eksternog medija za loadanje semplova...Kod TR-a pa sa EXB dobijaš isto kontroler i sempler...Sempler ti u suštini ne služi ničemu osim ako misliš da sempliraš boje...Inače bez ekspanzijske kartice ti učita cjeli semplovan set bez problema i radi...Ali problem kot LE-ja i TR-a je ta,da imaju samo 4 banke...I kad na njega naloadaš set od Classica koji ima 7 banki,ili Extrema koji ima 14 banki...Apsolutno pola zvukova gubiš...Ne ma ih...Dakle na tebi je da se odlučiš šta ćeš i kako,ali u svakom primjeru,X50 je ISTI ko i LE samo da nema semplera...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
|
![]()
Samo mala ispravka ROM boje od X50 su mnogo bolje i od LE i od TR.Nije isto.
To kazem jer sam licno obe klavijature cuo(da ne bude svadje govorim o obicnim bojama,ne o semplovima).
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.05.2007
Downloads: 160
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Moze li Korg TR da cita sve formate semolova ili samo odredjene i ako treba neka nadogradnja koliko ona kosta otprilike
Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
KUKI---Kolko boja u Performansu ili Combi bankama se koristi iz ROM Soundova?Pa Semplovi su uvjek bolji nego ROM soundovi...Da su ROM toliko kvalitetni nebi se pravili Sempleri...Ja mislim da je mogućnost TR-a da loada semplove u 4 banke,mnogo bolja od jedne banke ROM-a koje ima X50...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kao kod kuće
|
![]()
Alix-nisi procitao sta sam napisao,uopste nisam pricao o semplovima i jos sam naglasio u zagradi da govorim o ROM bojama da su kvalitetnije na korg-u X50 nego na TR.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, korg, x50 |
|
|