|
![]() |
#731 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
BK-5 ima sekvencer i moze da snimi sve sto sviras u Midi Song. Mozes da snimis i u Nuendu putem tog USB (Midi) kabla ali postoji problem kod Nuenda sa sinhonizacijom preko Midi Clocka koji on ne podrzava u Slave modusu, vec iskljucivo kao Master moze da salje Midi Clock na Midi Port koji mu zadas. Najbolje bi bilo da to sto sviras snimis sve u BK-5 sekvenceru kao Midi File (SMF) direktno iz BK-5 na USB Stick. Dobices Midi File (ako se dobro sjecam BK-5 snima Midi Song u normalnom SMF standardu 0 ili 1, nije ni vazno) koji mi je dovoljan za dalji rad, sa obzirom da vec imam tvoje vokale u audio formatu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Pa jest tako bi bilo najbolje.Probaj te.Inace meni se pravo svidja kako je to nesa odsvirao a majstorski odpjevao..Svaka cast Neso i skidam ti kapu.Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Jos jedan od nasih kolega sa foruma je radio mix ovog projekta pa cu postaviti i tu verziju,slobodno komentarisite i ovaj mix,Tranzit,molim te daj i ti svoje misljenje posto je i ovo probni rad ,daleko od toga da je neki profi snimatelj radio.Definitivno tvoj mix je realno najbolje odradjen od onoga sto sam ti poslao i sto je moglo da se ispegla.Mi se jos ucimo.
![]()
![]() |
#734 |
Banovan!
![]() |
![]()
Mile se potrudio, nije to lose. Trebalo je "ubiti" HiHat i sve ostale nezgodne frekvencije iz nizeg visokog banda (5-7kHz) i onih kokodacuce srednje (2 do 2.5kHz), sto zanci, malo smeksati miks ritam sekcije. Bassu je trebalo dodati malo "stomaka" na 200 do 300Hz ali i tipicnog niskog banda na oko 100 do 120Hz. Vrlo je skakljivo i prilicno komplikovano obradjivati audio traku gdje se nalaze tako tazliciti instrumenti kao sto su bass, ritam gitara i bubanj skupa, kao sto je slucaj kod ovog tvog projekta. Dalje, ostao je vokal dosta dominantan i sa vrlo malo prostora a uz to i prilicno ostar pa su sibilanti izrazeni. Na kraju, trebalo je rasiriti miks, ostao je dosta skucen u sredini. Medjutim i pored ovoga je Mile, posto mi je poznat audio materijal s kojim se borio, odradio dosta posla, pogotovo za nekoga kome to nije profesija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Hvala tranzit na vremenu da poslusas i komentaru, kao i Nesi na ustupljenom materijalu
![]() Bolje od ovoga nisam znao, tako da je ispalo kako je ispalo. Mladi smo ja i Nesa, naucicemo zajedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ti si dosta truda ulozio i dosao do pristojnog rezultata a sto se tice mladosti, tacno je da te mogu poslati po cigare, a Nesa... Nesa i ja mozemo skupa po cigare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Bolje da me saljes po burek, zdravije je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Doktor Nesa
![]() |
![]() Citat:
Pogledacu da li i ta opcija postoji,nisam bas siguran da BK 5 moze da snimi midi song,ali ako moze to mi je onda samo olaksavajuca okolnost za dalji rad.
![]() |
![]() |
#739 |
Banovan!
![]() |
![]()
Bk-5 ima 16-Track midi sekvencer i moze da snimi midi song, nemoj da dvoumis. Taj song mozes po zavrsenom snimanju, sa USB sticka da uvedes u Nuendo preko Import funkcije i tu da nastavis sa daljim snimanjem audio traka. U sustini, u tom slucaju, jedine audio trake ce biti vokali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Evo Tranzit,sad sam citao manual i opet se nadam da ja gresim.Pise doslovno:Format snimanja Audio fajloviWAV(44.1 kHz, 16-bit linear).Ako ima sekvencer i ako znas gde je ta opcija na BK 5 napisi mi.
![]() |
Favoriti |
|
|