|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
F#m-----------------
Jutro mi na vrata kuca F#m------ ne otvaram Hm7--------- glava mi puca Hm7-D-----------------C#m jer __noćima pijem zbog nas. F#m-------------- Nema te kod mene F#m----------- isto je borim se Hm7------------- sve brže živim Hm7---D----------------E jer ___to je moj način za spas E---D-----E na tren,na čas REF. ------F#m---------------- I zato hvala ti suboto uveče F#m-------------D------E uz tebe rane sve zalečim ja F#m--------------------- Hvala ti do neba druže moj F#m------------D-------E jer ti si tu da ne ostanem sam E----Hm-----F#m---------Hm-------F#m Hvala ti bože što mi čuvaš srce prokleto ------C#m7------------------- (F#m-D-E) a tebi hvala ljubavi što si daleko E-----------------F#m-D-E-F#m ljubavi što si daleko. Dodato: F#m----------------- Jutro mi na vrata kuca F#m------ ne otvaram Hm7--------- glava mi puca Hm7-D-----------------C#m jer __noćima pijem zbog nas. F#m-------------- Nema te kod mene F#m----------- isto je borim se Hm7------------- sve brže živim Hm7---D----------------E jer ___to je moj način za spas E---D-----E na tren,na čas REF. ------F#m---------------- I zato hvala ti suboto uveče F#m-------------D------E uz tebe rane sve zalečim ja F#m--------------------- Hvala ti do neba druže moj F#m------------D-------E jer ti si tu da ne ostanem sam E----Hm-----F#m---------Hm-------F#m Hvala ti bože što mi čuvaš srce prokleto ------C#m7------------------- (F#m-D-E) a tebi hvala ljubavi što si daleko E-----------------F#m-D-E-F#m ljubavi što si daleko.
Promijenjeno od gitar (24.01.2014 u 13:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|