|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
A Zeljo, da nije i kolega @stefan malo vise popio tog "zrinjskog"
![]() Salu na stranu.Zeljane,ne da je to dobro nego vrlo vrlo dobro.Kad bi te nas stari kolega @grandia cuo preso bi i on na klavijature!! Mozda jedino u celokupnom snimku ima malo vise hala ili kakvog drugog efekta ili se varam!?(milim na Tomu i sto Maja peva od DD) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio VUNIMRAV za ovaj koristan post: | zeljko (13.06.2013) |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() Vuni druze stvarno i meni zao da nas drug Grandija dugo ne posjecuje na forumu a ne znam sta je s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ovo skinuo tek jutros po sluhu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Uh dobra pesma druze,imam 2 stvari dati kazem spusti pola ili ceo stepen cuces koja je razlika i drugo refren ide u rumbi.Ali biras pesme nema dalje svaka ti dala druze.
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Evo konkretno za pesmu "Kafana je moja sudbina", ne valja kako sviras akorde, nisi lepo skinuo moras malo bolje da poslusas pesmu, ako hoces raspisacu ti ja akorde mada imas i na netu da ih skines sigurno. Sto se tice pevanja imas boju glasa koja se meni mnogo svidja, ali ne pevas stabilno i nemas vibrato, poradi na tome. Za pesmu "snegovi beli dolaze" su ti vec kolege sugerisale da treba rumba u refrenu i izabrao si pesmu sa malo tezim fospilom ali da ne bi ispalo da samo trazim greske reci cu da je sound kompletan poprilicno dobar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Odsviraj ti ovo i odpjevaj da cujem kako ce da zvuci,da naucim malo bolje..Svirate sve neke bez veze pjesme Koje se danas vrte a ovako nesto slabo cujem da neko postavlja.Ja sam ovo jednom probao i odmah snimio i meni je ok.Imas ti pravo da moze bolje naravno ali treba vjezbat a drugo ovo sam odsvirao sve na klavijaturi kao sto sam i rekao zato ima gresaka vise sto se akorda tice.Ja prije nikad nisam jos svirao klavijaturu da bih odmah sada znao da fatam kako treba akorde lijevom rukom,ako si me razumio sta sam htio reci,A za pjevanje moze uvijek bolje sve zavisi kako u Tom momentu podesim mikrofon i kako glasno pjevam.Nisam ni ja nikad prije pjevao a i ne bavim se svaki dan time.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kolega Zeljko je tek presao na klavijature dosad je svirao harmoniku i midi putem vukao boje sa aranzera,tako da kako se snalazi je cak i fenomenalno za pocetak,leci ce to sve druze samo treba vremena,sto se tice pevanja ja sam radio sa Tomom u Kumu jedno 4 meseca
i do sada bolju kopiju nisam cuo,cak njegov brat nepeva toliko slicno,sve u svemu Zeljko samo napred druze veliki pozdrav iz Berlina.
![]() |
Favoriti |
|
|