|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo da pitam nesto
Mrljo sam nesto oko ritmova ubacivao sa varijacije na varijaciju itd i dešava mi se da naprimjer gitara svira samo u Cduru. Kako da je prebacim da svira na svim drugim akordima? Dodato: Evo uspio sam neki ritam napravit danas sam citav dan se zezao sa njim. Uploadat cu u svoje demo snimke pa ako je ok da ga bacim u download. Dodato: Intersuje me kako lower odnosno left snimit u registraciju da mi se mijenja kako sam nastimao u registraciji? Promijenjeno od maricm (31.05.2013 u 19:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Na psr3000 je bilo dugme-taster "song selekt" i "user" sa leve strane kojima sam mogao direktno pristupati useru i songovim.Koje dugme na T3 to menja i da li uopste tako nesto postoji,ili ritmovima moram prstupiti pritiskanjem bilo koje tastera sa ritmovima ili onog na ekranu,To mi je malo gupavo.
Pise u uputstvu da "nekom" tasteru mogu dodati dve ili tri('bem li ga) funkcije,kako to da uradim/ Hvala na odgovorima unapred!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Strana manuala 28 i 29.
Kada odabereš neki song, pritisni VIEW prikaz (7), nakon toga MEMORY (E) i onda odaberi jednu od 4 tipke kod SONG (I, II, III, IV). Tako ćeš na nju pohraniti lokaciju tog songa i pristup tom folderu će biti s jednim pritiskom. Kod Styla korisiti gumb FILE ACCESS za brzi pristup Stylu. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (10.10.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|