|
![]() |
#11 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]() Citat:
Tako da kada sve sabereš, sve ima svoje, nekome je bitno kada kupi aranžer (jer u većini slučajeva tada će svirati sam ili sa pjevačem) da ima sve u njemu, taj slučaj nije sa Pa600 dok sa Pa800 je takav (manjak 36 MB RAM-a) ali kao što znaš imaš i mogućnosti kod Pa800 proširiti RAM na 128 MB i proširiti DK i User mjesta, tako da... Jedino što vidim prednosti Pa600 jeste, cijena, bolji editing ritmova i DK. veći touch, brži rad. Vjerovatno će i izbaciti uskoro novi model za tu klasu između Pa600 i Pa3x, koji će zamjeniti Pa800. @Yamahapassion: Mogul i ja tebe sada zamoliti da usnimiš piano na Pa600 nešto brzinski, ti si imao priliku da čuješ kakvi su na Pa800, jesul poradili na tome? Jer dok sam imao Pa800 i Pa500, na Pa500 kao da su ubacili bolji piano, odnosno preradili ga, nadam se da su poradili i na Pa600 na njemu pa da to zvuči još bolje. Dodato: Dodato: Samo ja sam poručio kod nas u BiH Pa600 prije 2-3 mjeseca i dan danas čekam da dođe ![]() Možda i rade na updateu za novije modele, pa dostava čeka. I ako se desi da zatvore tu mogućnosti dodavanje user samplova na Pa600, ne vjerujem da bi išao onda taj model na našem tržištu. Promijenjeno od LAsER (26.05.2013 u 12:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|