|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.05.2013
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nisam nikada slusao taj BK9, a imao sam rolanda dugo, i zadovoljan sam bio njime....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Predstavi se odakle si pa ako si blizu Beograda dodji na jednu kratku prezentaciju,neces se pokajati.G 6 pretpostavljam da ti je poznat model a BK-9 je izasao pre nekih dvadesetak dana.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako ti nije tesko vuci 2 klavijature pogledaj onda taj bk9, nova je masina+ fantom , a ako hoces jednu klavijaturu pa3x bez dileme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
U odnosu na to kako zvuci klavijatura kad se odpakuje iz kutije Pa3x je sherpa-taraba-nula u odnosu na Audya-u. Ako neces mnogo da cackas i da se smaras uzmi Ketrona i sviraj. Ako volis non -stop nesto da menjas i ne mozes bez ovih nasih seljackih semplova uzmi Korga- mislim da stvar ne moze biti prostija.
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | makso68 (09.05.2013) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
slusao sam i pa3x i ketron audya fino ali uzeo bih roland bk seriju i fantom ,ako ti je msrsko nosati onda neki sempler uz rolanda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Uz dužno poštovanje prema Rolandu,ali nije tema..Znači..Korg PA 3 x ili Ketron Audya 5?Moj glas ide za Audya 5,puno mi bolje zvučiod svih bredova(najnovijih modela),pa i(u posljednje vrijeme)˝Božanstva˝Rolanda BK 9...Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
uglavnom da znas sve sto u audiji cujes su loopovi , od ritmova, dok na drugim cujes kucane ritmove sa bojama iz njih. i to uzmi u cinjenicu.
![]() |
#8 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
"Bozanstvo ili nebozanstvo" na njemu je da odluci.On daje pare a ne mi.To je samo jedan od mojih korektin predloga bez obzira sto covek nije u temi pitao za nesto drugo osim Ketrona i Korga koji je po meni veca "Bozanstvo"ovde na forumu od Rolanda.
![]() |
Favoriti |
|
|