|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Pozdrav.
Nemam ovaj harmony processor ali sam dosta citao o njemu.Mislim da ti je ipak bolje ici prema tc-helicon varijanti. Ako vec neces da radis po skalama vidi nesto od voicelive play.Posto sviras gitaru moze ti citati akorde sa gitare.Ili ako vec neces VL2 ,neznam koje su vijene polovnog VL1.Ipak je tc-helicon najbolji za harmonije.Steta samo sto na vocelive play ne mogu se programirati user scale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Miki veruj mi da gresis
![]() Mnogo bolje radi Boss Ve-20 od Boss VE-5 pa sam odlucio njega da uzmem!Radi bas zdravo i masno i ima sve sto ima najbolji Tc Helicon osim DeEser opcije koju poseduje TC Voice Live2. Ima vrhunski preamp,parametricki EQ,tri prateca glasa koji mogu da se steluju po panoramama,4 reverba,delay,compresor,gate,pich sifter,phantomsko napajanje i jos mnogo nekih zezalica a sto je najbitnije je to sto radi vrhunski i ima odlicne pratece vokale koji uopste nisu masinski i limeni sto cete cuti kad postavim sledece snimke u sekciji demo ![]() ![]()
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | worga (09.09.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|