Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 23.04.2013, 03:59   #11
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Samo jos ketron modul za sada kao i prije.On je na kanalu 4/5stereo kako si ti nastimao..Jesi mislio da je i na muzici previse Halla ili samo na vokalu u ovim snimcima sto sam postavljao?

Znas ja Imam najvjerovatnije Problem sa ovim zvucnicima sto Imam..To su neki ogromni zvucnici od prijasnje linije i kad slusam ovdje kod meine zvuci ok a kad sam jednom slusao u autu nevalja nista hehe...Takodje i ove slusalice od Bayerdinamik kako god nastimam mix preko njih nikad nisam zadovoljan,uvijek mi vokal bude preglasan a na slusalicama fino.

Tranzit ako mozes da mi nastimas taj projekat za ketron tako da znas,kod meine u ketronu nema nikakvih equilajzera i snimak je uvijek mutan,tj.bez ikakvih podesavanja u samom instrumentu a ja kad snimam snimim skoro sve na jednu traku ketron i ponekad usnimavam ekstra samo solo Instrumente na posebne trake...I ako mozes za vokal ti da mi namjestis odmah efekte i ekvilajzere kako treba i ako moze postavi jedan hall na vokal od Studio one efekta kako si prvi put postavio a drugi postavi neki od Leksikona pcm native,tako da mogu da izaberem koji hocu.Ako moze.Pozz
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije