|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Da li je prilikom spajanja iz standardnog Output-a iz mixera koji ima izlaze 6.3(nema XLR) bolje koristiti balansirani (6.3-''banana'') ili može biti i ne balansirani 6.3.
Ima li razlike u kvaliteti prilikom reprodukcije zvuka? S druge strane je muški XLR ,koji ide u aktivnu kutiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ako su izlazi na mikseru balansirani (nikakve veze nema sto nisu XLR jer postoje i balansirane "banane") onda i te kako ima svrhe koristiti balansirane kablove, naravno samo ako su i ulazi na pojacalu snage ili aktivnim kutijama balansirani. U protivnom, ako bilo sta od svih tih nabrojanih uredjaja ima nebalansirane izlaze/ulaze, nema nikakvog smisla upotrebljavati balansirane kablove a moze donijeti vise stete nego koristi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru omladinac i da zaključim,najbolje je uzeti manual od dotičnog mixera i provjeriti da li su izlazi balansirani ili nisu i prema tome koristiti kabele odnosno balansirani ili nebalansirani jack.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da ne pravim novu temu, na mikrofonu imam 6.3 jack pa bih da preradim to u xlr, zanima me koja zica gde ide i da li je to izvodljivo uopste?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|