|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.05.2010
Downloads: 4
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja imam semplovane terce kabine, ali me također zanimaju terce preko midi kabela. Kod semplovanih je problem što moraš isključivo koristiti jednu oktavu da bi to zvučalo dobro. Molim vas za pomoć, ako nije problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.03.2013
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Instrumenti: Tyros 3
![]() |
![]()
Pozdrav svim članovima Yu-Midi foruma!!
Iz Hrvatske sam i bavim se glazbom već tridesetak godina.Sviram Yamahu. Imam Tyros3 i hrpu semplova i ritmova, za Yamahu, Emulator, Akai... Rezigniran sam kako je organiziran ovaj sajt, ovdje mislim na lošu organizaciju i nedosljednost administratora, odnosno osnivača ovog foruma! Nigdje se nije tako teško registrirati na ovakvu vrstu stranice kao na Yu-Midi! Ima jako puno muzičara koji imaju samo free adresu i njima je nemoguće prijaviti se ovdje! Pročitavši pravilnik jasno je da ovaj forum nitko ne smije koristiti za reklamu, ali ovdje se svi reklamiraju! Korištenje foruma za prodaju također je zabranjeno! Nakon par klikova, vidio sam hrpu stvari koje se prodaju, od samplova sa harmonikama do ritmova itd... Također u pravilniku piše da se ne smije razmjenjivati, midi, karaoke, matrice i ostalo, a s druge strane sam naziv sajta je "Yu-Midi". Pa što bi to trebalo biti nego sajt za takve stvari? Svima koji nešto trebaju od Tyrosa samo neka se jave! Promijenjeno od mikrobrad (17.03.2013 u 19:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Polako kolega !
Mislim da je ovo najposjeceniji,najbrojniji itd. glazbeni forum . Polako,stani na loptu... Budi dio nas o uzivaj,ne trazi odmah mane... Cak imas i mjesto gdje se mozes zaliti ... Sve je ovdje organizirano,samo postuj pravilnik,i sve pet ! Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Kolega, ne radi se o nestrpljenji ili nekulturi, radi se o tome da ima previše pravila koja su postavljena a ne pridržava se nitko! Čemu onda pravila?
Promijenjeno od mikrobrad (19.03.2013 u 16:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Mirkobradˇˇ Za sve postoji neka vrsta tolerancije koju moderator dopušta ali umereno i to je OK. Nisi se žalio ovako na ostalim forumima gde bi ti ne na fin način članovi odgovorili na pitanja i komentare. Forum pre svega čine ljudi, kolege, prijatelji i sama komunikacija i spet postova zavisi upravo od njih. Mislim da su kolege i članovi ovog foruma ubedljivo najbolji u odnosu na ostale forume. Prvi je Yu midi org, onda deset mesta prazno pa onda niko. Kalitet odgovora i pomoći u problemima , stručnost samih članova i upućenost je dovedena na maksimalni mogući nivo. Free e mail adresa bi značila - jedan član (banovan) sa još deset novih nikova... Je li to uredu? našta bi ličili postovi i koje bi probleme imao admin....? Opušteno i uživaj u čitanju jer ljudi ovde opušteno komuniciraju i druže se. Sve najbolje ...Pozz
![]() |
#16 | |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]() Citat:
![]() Pozdrav! Promijenjeno od VUNIMRAV (19.03.2013 u 16:37 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ma odoh ja odavde, to ne valja ništa, samo blebećete ko stare babe!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|