|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo video sam da nema ovakva tema pa reko da otvorim. Ako neko ne zna da slozi ovu kocku neka se javi pa cu mu objasniti, a kad budem imao vise vremena postavicu ovde ceo tutorial, ako nekog uopste bude zanimalo. Trenutni rekord mi je tacno 1 min. Aj zivi bili!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Kazem ja,ti sve radis matematicki i mehanicki.Svaka cast.
Samo ne znam kome je potreban tutorijal za tako nesto.Mozda se neko i nadje da mu treba,nikad sene zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Slaganje ove kocke je sve samo nije mehanički ,,rad".
Formula, druže, po meni takvim tutorijalima nije mesto na muzičkim forumima, a plus ih ima milion na you tube-u. Pozdrav! Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
@Djole slazem sa donekle sa tobom to za tutoriale, ali eto kazem, ako nekom zatreba neka se javi
![]() ![]() @nesaband imate pravo verovatno, pretpostavicu da to bas i nije tako dobro? Kako da ucim da sviram, a da nije mehanicki tj "napamet"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
@nesaband imate pravo verovatno, pretpostavicu da to bas i nije tako dobro? Kako da ucim da sviram, a da nije mehanicki tj "napamet"?
formula95,teskodamogu da ti odgovorim na tvoje pitanje.Od samog pocetka to pokusavam da ti objasnim ali ne vredi.Pisao sam ti vec na tu temu nekoliko postova ali ako ti to ne razumes,ja stvarno ne znam kako da ti objasnim. Mehanicko,matematicko sviranje nije isto sto i nesto nauciti napamet.Ma ti mene zezas verovatno,jel da???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne zezam, nikako. Jel mi mozete objasniti onda sta znaci to, sad sam stvarno zbunjen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
ne znam kako da ti objasnim to.
trebao bi da dodjes ked mene da poneses klavijaturu jedan dan da prvo proverim da li uopste imas talenta pa da ti natenane sve lepo objasnim. Nemoj da se ljutis ali ovako ne znam nacin kako da ti to objasnim. pokusao sam ali ne vredi. muzika nije matematika,ima neke slicnosti ali nije to isto. imao sam ucenika koji je bio jako uporan da nauci da svira klavijaturu i sve sto sam mu pokazao on je na neki nacin to racunao i uspeo da odsvira ali nije imao sluha. Za divno cudo svirao je skoro tri godine bio uporan ali je ipak hvala bogu odustao. naravno to je dete jednog mog prijatelja i nisam mu naplacivao casove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
U muziku treba uneti emocije i kreativnost, u rubikovu kocku ne treba.
![]() Pri gomilu tutorijala o pomenutoj kocki na youtube jos jedan zaista nije potreban. A inace igram se sa ovo cudo onako povremeno vec godinama al mi kineska kocka glupa, mnogo zapinje pri rotacije, ne klizi dobro pa nervozno je ![]() Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|