|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Svirali jednu svadbu pre par godina nas dvojica klavijaturista bubnjar pevac i pevacica. Inace to je porodica kojoj smo sve svirali sem sahrana
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Citam malo dogadaje i mogu reci stvarno zanimljiva tema...Inace iznenadilo me ovo za rome, nikad nisam svirao njima ni jedno slavlje, ali puno sam ih pogledao na youtube-u i uvijek mi se cinilo da su to svirke koje bi svako pozelio...naime dobro se zaradi, a i cini se da su veseli ljudi, a kako vidim po komentarima dobro bi se zaje**o...nisam uopce mislio da ima toliko cesto tuca i problema na tim njihovim veseljima...
I eto jednu anegdotu da ispricam koja se kolegama dogodila prije mjesec dana za novu godinu (katolicku)...Svirali su decki u jednom kaficu, "gospoda", uglavnom mladji gosti su bili, ispoljevali i njih i instrumente sa raznim napitcima, uglavnom vinom...da ne duljim na kraju su zaradili oko 850 €, a imali su stete preko 1000 €, jer su ovom ispoljevali cjelu klavijaturu a harmonikasu harmoniku i jos su im slomili jedan mikrofon...eto tako su rekli na kraju malo vise od 1000 € da je bila steta, i kazu za sljedecu gazu dovodimo 2 zastitara hehe...strasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Najgore je kada sviras na svadbi jedan ritam a neke tetke i strine koje sede ispred muzike za stolom kuckaju kasikama u tanjir neki sasvim drugi ritam i vicu ih ih ih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
![]() |
![]()
Hehe caka to je istina, jer mene uglavnom ljudi traze da pjevaju neku pjesmu, najvise oni koji nemaju sluha, pa je onda to vise neko naderavanje nego pjevanje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja bi Caka samo dotle tebe citirao sto se mene tice ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.12.2011
Mjesto: Beograd(Sremcica)
Godina: 34
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Ovo za daire je apsolutno tacno!!! Mozete li zamisliti kakav je provod svirati akustiku u kafani u kojoj na zidu vise daire, pa ih nemora niko ni donositi, postavljene su na dohvat ruke! A potvrdjujem i ovo da se najveci antitalenat u kafani uvek prvi uhvati za njih, pa gitarista moze da sedne i da place...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
hehe Dell, ja uglavnom sviram samo takve svirke, tu i tamo koju na struju al vise manje sve akustika za sad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jbt, koliko potpisa imas, ne moras ni na jedno predavanje doc do kraja fakulteta
![]() ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
anegdote, dogodovštine, tezgi |
|
|