|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2013
Mjesto: nemacka
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijature
![]() |
![]()
Uzeo sam i ja tu mixetu.
E sad sto mi se ne svidja: -Hall nije cist, nema bistrocu i visine u efektu, nego je u sredinama. -Snaga, kao vec receno, nije dovoljna za neke malo glasnije svirke, za mene nije relativno, ako je jacina u pitanju imam aktivni sistem koji nosim. za manje stvari nosim manje pasivne zvucnike zbog kicme ;-P -Ima jos ono dugme precision passive EQ, koliko mi se svidja, toliko i ne, zato sto ima kad se koristi veliki boost na mnogo niskim frekvencijama (ispod 30HZ!!) To je nezdravo za kutije. A sad sta mi se svidja: -Mnogo cist zvuk (uvek kod mackie, imao sam ranije jos druge njihove mixete) -kompressor lepo radi -cena (ja sam uzeo nov za 799€) -interno pojacalo se moze da presalta na se koristi za Monitoring (npr ko radi sa aktivnim sistemom, ili dodatnim snagatorima) -EQ za monitoring preko internog pojacala - mono izlaz sa regulisanjem jacine, sa regulisanjem high-cut filterom, znaci aktivna skretnica za bass zvucnike u sustini sam zadovoljan i nisam se pokajao sto sam ga uzeo. Promijenjeno od MrMuzikant (26.01.2013 u 12:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|