|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
u pravu je tranzit,i3 ima veoma dobre dirke,posebno za pocetnike,to sam zaboravio,ali pre svega proveri flopi jer to je kod i3 slaba tacka,ako flopi ne radi onda klavijatura nicemu ne vredi,jer ona moze da primi 4 ritma,kada sam nekad imao i3 kod mene je jedan ritam bio GRCKA-DVOJKA,drugi RUMBA-BEGIN,treci SA-SA-ORIJENTAL,i cetvrti 7/8-9/8.i moze solidno da zvuci za te pare.ali kazem bez flopija je nista,jer njemu flopi nije standardni i nemoze kao sto ide na is40 i pa80,pa bez flopija ne moze se nista ubaciti.a za g600 mislim da je slabija masina.
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, acakasper, za koristan post: | nidzocirjakovic (27.01.2013), petrovski.bagi (25.01.2013) |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@aca kasper , @tranzit Gresite kolege mnogo....Evo docice i kolega @Sejox, pa moze i on da potvrdi da je G600/800 serija mnogo bolja od prve i3 serije i ne da se nikako porediti....G serija je u rangu sa iS serijom, pa prema tome, i3 uopste ne pripada ovde....Bez ikakve uvrede, ali jeste tako....Niti koga hvalim niti sta, vec samo pricam realno, jer nema razloga da hvalim Roland, a grdim Korg, jer i sam imam jedan Korg kuci, tako da mi to nista ne znaci, ali Roland G600 je mnogo bolja i kompleksnija sprava od i3....4 usera je nesto veoma veoma malo....Ako ti je za utehu, G600 ima 8, pa je malo, a zamisli samo 4....I taj expander i to, pa opet nista to ne vredi, jer je veoma stara klavijatura, a moze da se izbroji na prste desne ruke koliko ima Korg-ova i3 i isto tako koliko njih ima ispravan floppy, jer je veoma velika mana, a bez toga je kao covek bez nogu i ruku....Po meni druze, isprobaj taj G600 sto si nasao, i ako je sve ispravno i ako ti ogovara, uzmi ga....Neces se sigurno pokajati....Pozdrav
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | petrovski.bagi (25.01.2013) |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
proverio sam... radi sve... sutra idem da ga uzmem....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne grijesim kolega ni malo pa ko god dosao da potvrdi ama ne zato sto sam to ja u pitanju vec zato sto cinjenice govore u prilog tome. Svi ti aranzeri baziraju na Sample ROMu vrlo priblizne velicine a i soundi su im, sto bi rekli "u pet deka". Po starosti su svi vec odavno u zasluzenoj penziji. Prednost i3 je samo u veoma dobroj klavijaturi u odnosu i na G600 i na G800, sto sam i pomenuo, a o ukusima u vezi sa soundom je iluzorno diskutovati, to i nisam imao za cilj. Svakom njegovo. Acakasper je upravo napisao sve sto se trebalo reci, tu se nema sta dodati.
Promijenjeno od tranzit (25.01.2013 u 22:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|