|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
To je sada prilicno subjektivna stvar, ali generalno Rolandovi aranzeri imaju dosta bolje aranzmane dok Korg ima bolje boje... Ja sam imao slicnu dilemu i odlucio se za Rolanda ali sam dodao malo para i kupio G1000... Inace o ovim klavijaturama imate veoma mnogo tema na forumu, malo procitejte pa procenite sami... Nadam se da sam baro malo pomogao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2008
Downloads: 275
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
da sam na vasem mjestu ja bih uzeo roland g 800 radi ritmova i ako mi sta ostane od love gledao bih neku yamahu npr dx 11 ili v50 radi boja.Sa ovom kombinacijom ne bih se nigdje osramotio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Pa to bi bila odlicna kombinacija pod uslovom da covek ima dovoljno para... Roland aranzer plus jedna dobra solo klavijatura i to je to... Ali ipak mislim da covek bira izmedju Rolanda i Korga ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2010
Downloads: 17
Uploads: 11
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Roland G-800 je odlicna klavijatura, jedino sto mu se ritmovi gube kada se ugasi pa se svaki put moraju ponovo ucitavati. Ja sam licno neki dan kupio korg pa50sd, i odlican je
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
@kasko
Koliko je placen tvoj pa50sd? Mislim da je verovatno duplo skuplji nego G800 tako da ih je glupo i uporedjivati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Da nadodam nesto u vezi i3 . ako ga mislis koristit kao aranazer onda na boje mozes zaboravit jer ce ti boje radit na efektima koji su postavljeni za taj ritam ,
iste boje koje koristis u arr play i u prog modu nemaju nikakve sličnosti po zvuku , u prog modu mozes napravit extra boje jer i3 posjeduje dobre efekte . isto tako i kad pravis svoj drum kit , u globalu kad to pravis mozes extra napravit ali cim pustis ritam sve se promjeni. Tipke na i3 tesko da ces nac tipke koje tako brzo propadaju i vraćaju se ,sviranje trilera na njemu je isto igranje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Onda definitivno G800, kod njega je jedini "problem" sto svaki put moras ucitati ritmove, ali je u svemu ostalom odlicna klavijatura...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
roland g800 ili korg i3 |
|
|